2024. április 24. szerda

Búcsú a 2015-ös évtől

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2016. január 1.

Az FTC Baráti Kör december 29-én a népligeti edzőközpont Liget éttermében tartotta évzáró összejövetelét.

DSCN8364Dr. Springer Miklós alelnök üdvözlő és bevezető szavaiban átadta a kórházi kezelés alatt álló Rudas Ferenc elnök üdvözletét. Ezt követően dr. Pénzes István professzor, aki fáradhatatlanul dolgozik Rudas Feri bácsi állapotának javításán, stabilizálásán, megkapta az FTC Baráti Kör emblémáját tartalmazó zöld-fehér keresztet és a hozzá tartozó emléklapot.

DSCN8369DSCN8358DSCN8376Az előző években kialakult hagyománynak megfelelően Kubatov Gábor, az FTC elnöke értékelte a 2015. évet. Az egyesület sportolói által elért kiváló eredmények mellett kitért az infrastrukturális fejlesztésekre, az utánpótlás nevelés és a társadalmi felelősségvállalás terén végzett munkákra. Ezt követően Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója számolt be a labdarúgó szakosztály stratégiai fejlesztési terveiről, tájékoztatást adott a sérült játékosok állapotáról.

Hélisz József főtitkár megköszönte a szponzorok anyagi és természetbeni támogatását, amely lehetővé tette a disznótoros vacsorával záródó, jó hangulatú évzáró összejövetel. Távozáskor mindenki átvehette az FTC Baráti Kör 2016. évi poszter naptárát.

DSCN8388December 31-én déli 12 órakor került sor az FTC-ben hagyományos szilveszteri koccintásra a Groupama Arénában. Az egyesület vezetői, a szakosztályok egykori és jelenlegi sportolói, szurkolók és barátok gyűltek össze, hogy meghallgassák Kubatov Gábor éves beszámolóját az FTC 2015-ben elért eredményeiről, sikereiről. Kiemelte a női kézilabda csapat, a férfi és a női labdarúgók bajnoki és kupa sikereit, a vízilabdázók, a birkózók, a férfi és a női tornászok kitűnő eredményeit, örömmel számolt be az atlétikában és úszásban hosszú idő után elért bajnoki címekről, az ökölvívó szakosztály, a jégkorong szakosztály és a férfi kézilabda csapat fejlődéséről. (A beszámoló látható az FTC hivatalos honlapján, a későbbiekben pedig olvasható lesz a Zöld és fehér magazinban is.) Köszönetet mondott mindenkinek az eredmények érdekében végzett munkájáért, boldog, békés, sikeres új évet kívánt a megjelenteknek.

 

 

 

SzB
2015. december 31.

DSCN8393DSCN8400

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS