2024. április 24. szerda

Születésnapi beszélgetés Fitos Lászlóval

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. február 27.

Amikor a Jagodics Zoltánnal folytatott telefonbeszélgetést beharangoztuk, írtuk, nincs elfelejtve a rovat születésnapos funkciója sem. Íme: Fitos Lászlót hívtuk a szülinapján.

– Sajnos utolért téged is minden játékos legnagyobb ellensége a sérülés. Mikor kerül sor a műtétre, hogy érzed magad és mennyit kell kihagynod?
– Különösebb fájdalmat nem érzek, a keresztszalagom van elszakadva. A járásban nem gátol, valószínűleg jövő héten műtik Fehérváron. Ez a szezonom sajnos már elment, tavasszal már biztos nem fogok pályára lépni. Az alapozást biztos el tudom kezdeni, de hogy hol, azt még nem tudom, mert nyáron lejár a szerződésem.

– A felkészülést még együtt végezted a többiekkel, ráadásul elég jól is ment neked a sérülésedig. Mennyire érett össze a csapat?
– Úgy látom megfelelő erősítések érkeztek és a társaság is összeszokott. Az életkor tekintetében is egy elég rutinos csapat lett összerakva, mindenképpen előrébb fogunk lépni a tabellán, majd meglátjuk ez mennyire lesz elég. Én az ötödik-hatodik hely valamelyikére várom a csapatot.

Az ősz sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztük, de egy sokkal jobb tavasszal elérhető ez a helyezés.

– Mit vársz a mai mérkőzéstől?
– Sajnos üres lelátók előtt kell játszani a mérkőzést, nem tudom az új játékosokra miként hat ez. A Győr ellen zártkapuk mögött is nyerni tudtunk, de én úgy gondolom nem jó, hogy közönség nélkül kell játszani. Ez az első lehetőség, hogy a megújult csapat a szurkolóknak tétmeccsen megmutassa magát. A pálya állapota úgy láttam jó, bár most egész este esett az eső. A körülményektől függetlenül nekünk mindenképpen nyernünk kell, ha feljebb akarunk kapaszkodni a táblázaton. A Haladás két erős játékost igazolt, Halmosit és Sipost, nem tudom mennyire sikerült számukra az erősítés, de szerintem mi most jobb csapat vagyunk mint a Szombathely. Erőnlétben pedig mindenféleképpen fölöttük állunk. Van két gólerős csatárunk, gólt biztos, hogy rúgunk. Ezzel megoldódik az őszi gólínséges időszak problémája is.

– Mit tippelsz, ki, vagy kik rúgják a góljainkat?
– Pista és Elding közül valamelyikük biztos betalál! Esetleg ide venném Paul Shawt is, benne is mindig ott a gól lehetősége.

Az FTC Baráti Kör és a Fradi szurkolói nevében, boldog születésnapot kívánunk neked! Mihamarabb gyógyulj meg és várunk vissza a csapatba!
– Köszönöm, minden jót nektek is! Hajrá Fradi!

Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Franto írta:

    Isten éltessen Laci!

    Mielőbbi gyógyulást! Kívánom, hogy ősszel együtt induljunk a bajnoki címért, éljünk át sok szép sikert zöld-fehérben és kívánom, hogy a továbbiakban elkerüljönek a sérülések!

    Hozzászólás ideje: 2010. február 27. 13:44

HOZZÁSZÓLÁS