2024. április 25. csütörtök

Színészek és újságírók az árvízkárosultakért

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. július 13.

Honlapunkon mindig örömmel adunk hírt az olyan eseményekről, amelyek révén jóakaratú emberek segíteni akarnak bajbajutott társaikon. Tapasztaltuk, az árvízkárosultakért megmozdult az ország. A bajban képesek vagyunk még összefogni. A napokban is ilyen kérés érkezett hozzánk.

Nem akárki juttatta el a szerkesztőségünkhöz. Olyan ember, olyan Fradista, akiért pár hónappal ezelőtt mindannyian szorítottunk, hogy legyőzze élete nagy ellenfelét, a súlyos betegséget. Úgy tűnik, nem hiába tettük ezt, Dzurják Csöpi azóta már újra rúgja a labdát. Rúgta és rúgja kedvenc közegében, a Ferencvárosban, de boldogan teszi mindenütt, ahol fontosnak tartják az ő csapattagságát. Ilyen csapat az újságíró válogatott is, amely ugyancsak ringbe, helyesebben szólva pályára lép az árvízkárosultakért. Ki más ellen tenné ezt, mint régi ellenfelei, akik persze barátaik is, a színészek ellen.

Íme a felhívás szövege:

Sztárparádé a Népligetben

2010. augusztus elsején, az árvízkárosultakért gurul a labda és szól a zene a NUSI (Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet) Vajda Péter utca 38. szám alatti sporttelepén.

15:00-tól és 17:30-tól ismert zenészek, énekesek, színészek lépnek színpadra slágereikkel, sőt 16 órától a focipályán is megmutatják, mit tudnak. A meccsen a Pódium Színház mérkőzik az újságíró válogatott labdarúgó csapatával.

A nyertes csapat 500.000 forintot ajánl fel az árvízkárosultak részére.

A bajba jutottak megsegítésére rendezett eseményen többek között fellép Ullmann Mónika, Gallusz Nikolett, Siménfalvy Ágota, Papadimitriu Athina, Varga Miklós, Egyházi Géza, Makrai Pál, Miller Zoltán. A házigazdák Kapócs Zsóka és Kautzky Armand lesznek.

A rendezvényen a Magyar Vöröskereszt véradást szervez. A belépőjegy ára 500 Ft, a szervezők a bevétel tejes összegét Edelény, Felsőzsolca és Boldva rászorulóinak juttatják el.

Fradisták!

Menjünk el minél többen! Nem kérdés, hogy 500 Ft-ot sokunknak megér a tudat, hogy ezzel segíthetünk azokon, kiknek minden forint aranyat ér, ugyanakkor újra láthatjuk játszani azt az embert, akinek élete a Fradi, aki ezzel a hittel legyőzte a rettegett betegséget is, Dzurják Csöpit.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS