2024. március 29. péntek

Gyetvai László temetése

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2013. szeptember 8.

Gyetvai_László-cA Farkasréti temetőben a rokonság, a barátok, az ismerősök, a nagy Fradi család tagjai, sokan, akik szerették és tisztelték, vettek végső búcsút a 95. életévében elhunyt Gyetvai Lászlótól, a legidősebb válogatott labdarúgótól.

A római katolikus egyház szertartása szerint lebonyolított temetést Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök celebrálta. Búcsúbeszédet mondott Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Takács Tibor, a Nagy Béla Fradi Hagyományőrző Egyesület elnöke.

Drága Laci Bácsi!

Egy nyolcgyermekes zólyomi család gyermekeként mindig kiemelted a CSALÁD fontosságát. Ezért volt számodra rendkívül jelentős az, hogy csatlakozhattál a Fradi nagy családjához, amihez mindig hű maradtál.

Most, hogy váratlanul búcsút intettél a CSALÁD földi tagjainak, csatlakozol azokhoz, akik már hosszabb-rövidebb ideje fentről figyelik a CSALÁD sorsának alakulását. Vigyázz ránk!

Isten Veled! Sohasem feledünk!

SzB

Fotó: Fradi.hu

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Imre Jozsef írta:

    Sipos vili, Kiss, dr. Sarosi, Toldi, Gyetvay……………
    Csikos, Tatrai, Polgar, Sarosi Bela, Nagy stb. Idegenben szomoru az elet 85 evesen fajnak az emlekek. Ket even keresztul almodoztam a Fradi ifi 2-ben. De ott volt Sanyi
    (Kocsis) Voros (Kertesz) es meg sokan
    Az Isten legyen veled Fradi!

    Mit mesel egy regi sportlap mit mesel..Volt egy csapat ugy szaguldott mint a szel……

    Hozzászólás ideje: 2013. október 17. 02:47

HOZZÁSZÓLÁS