2024. március 19. kedd

Visszavárunk Akeem

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2013. szeptember 27.

Tegnap délelőtt minden fradistát, de azt hiszem, minden olyan embert, akinek köze van a magyar futballközeghez, sokkolt a hír: Akeem Adams szívinfarktust kapott.

adamsHogyne sokkolt volna? Egy 22 éves, életerős fiatalemberről beszélünk, aki nagyon gyorsan bebizonyított valamit. Hogy nem számít a bőrszín, nem számit a nemzetiség, csak egy, ha a Fradiban játszik, akkor szívét, lelkét adja. Akeem Adams csupán hat bajnokit és két ligakupa meccset játszott a csapatunkban, mégis kedvenccé vált. Kedvenccé, mert látszott rajta, céltudatosan el akar érni valamit, a pályán nem ismerte a tréfát. Ezzel együtt mindezt sportszerűen tette, amit utólag még a pályán oly nagy ellenfelei is megsüvegelnek és együttérzésüket fejezik ki. Köszönet ezért nekik is.

A megdöbbentő eset újra bizonyította, lehet akármekkora gond, másféle vélemény, a Fradi egy nagy család. Ennek a családnak az elmúlt huszonnégy órában minden tagja megmozdult, tesz azért, hogy bajbajutott tagján segítsen. Van, aki tevőlegesen, a legtöbben “csak” imával, együttérzéssel. Így tesz az FTC Baráti Kör is, amelynek minden tagja nevében írhatom:

Gyógyulj meg Akeem, visszavárunk! Minden eddiginél jobban szorítunk Neked életed legnagyobb meccsén!

Simon Sándor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Kinizsi írta:

    Adja Isten, hogy még sokáig közöttünk maradhassál! Legyél most is olyan erős, mint amilyennek a rövid ittléted alatt megismertünk. Mindent bele! Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2013. szeptember 27. 16:30

HOZZÁSZÓLÁS