2024. április 28. vasárnap

Az FTC Baráti Kör 2024. márciusi összejövetele

Az FTC labdarúgásának vezetői …

Elhunyt Kemény Kázmér

Az FTC Baráti Kör 2024. februári összejövetele

Arcok a régmúltból: Mednyánszky Kánitz Henrik

Arcok a régmúltból: Horváth Ferenc

Színdarab Tóth potyáról

Elhunyt Tolonics Sándor

Az FTC Baráti Kör 2023. decemberi összejövetele

Az FTC Baráti Kör 2023. novemberi összejövetele

2017. májusi bejegyzések archívuma

Mátrai Sándorra emlékeztünk

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2017. május 29. SZÓLJON HOZZÁ

Már 15 éve, hogy Mátrai Sándor nincs közöttünk! Ebből az alkalomból szervezett megemlékezést az FTC Baráti Kör (FTC BK) a Groupama Aréna 27. számú, Mátrai Sándorról elnevezett skyboxánál. Olvassa el a teljes cikket »

Meghívó Pestszentlőrincre

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2017. május 25. SZÓLJON HOZZÁ

Óbecsén jártunk

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2017. május 23. SZÓLJON HOZZÁ

Az elmúlt szombaton, a délvidéki Óbecsén rendezték meg az Európai Sport Hagyományőrző Egyesület, a Dr. Mező Ferenc Olimpiai Baráti Kör és a helyi Önkormányzat szervezésében a 43. Nemzetközi Sporttörténeti Konferenciát. Olvassa el a teljes cikket »

Emléktáblát avattak dr. Kalocsay Géza tiszteletére

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2017. május 21. SZÓLJON HOZZÁ

2017.május 20-án Beregszászon a Városi Stadionban, öregfiúk labdarúgó torna keretében ünnepélyesen felavatták Dr. Kalocsay Gézának, az FTC volt válogatott labdarúgójának és egykori edzőjének, a város szülöttének az FTC Baráti Kör által kezdeményezett emléktábláját, melyet anyagilag is támogattunk. Olvassa el a teljes cikket »

Meghívó

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2017. május 14. SZÓLJON HOZZÁ

2017. május 20-án Beregszászon, emléktorna keretében avatják fel a városi stadionban dr. Kalocsay Gézának, az FTC volt válogatott labdarúgójának és egykori edzőjének, a város szülöttének az FTC Baráti Kör által kezdeményezett emléktábláját, amelyet anyagilag is támogattunk.

Csodálatos elégtétel…

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2017. május 11. SZÓLJON HOZZÁ

„Csodálatos elégtétel” – mondta dr. Springer Miklós, az FTC alapító elnökének, dr. Springer Ferencnek az unokája, amikor a Ferencvárosi Önkormányzat kezdeményezésére emléktáblát avattak a Hőgyes Endre utca 11 alatti ház falán a nagyapja emlékére. Olvassa el a teljes cikket »

Akiről minden nap beszélünk…

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2017. május 9. SZÓLJON HOZZÁ

A Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület (NBHE) névadójuk születésnapját minden évben megünnepli, függetlenül attól, hogy 11 éve már nincs közöttük. Így volt ez idén is az FTC krónikásának 73. születésnapján. A NBHE és az FTC Baráti Kör (FTC BK) vezetői, tagjai, barátok, tisztelők ezúttal is összegyűltek Nagy Béla sírjánál a Farkasréti temetőben. Olvassa el a teljes cikket »

Az egyik kívánság teljesült…

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2017. május 9. 1 Hozzászólás

A Tolonics Sándorral készített interjúban elhangzott, hogy egykori játékosunk szeretne találkozni Simon Istvánnal és Rákosi Gyulával, akikkel együtt játszott a Fradi kölyök és ifjúsági csapataiban, a Budapest területi ifjúsági válogatottban, majd az öregfiúk csapatában is. Olvassa el a teljes cikket »

118 éves a Ferencvárosi Torna Club

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2017. május 4. 3 hozzászólás

118 évvel ezelőtt, 1899. május 3-án a Bakáts téren, a Ferencvárosi Önkormányzat mai épületében alakult meg a Ferencvárosi Torna Club. Az épület falán levő emléktáblánál idén is ünnepelni gyűltek össze a fradisták. Olvassa el a teljes cikket »