2024. március 29. péntek

Ha már van tévénk, akkor nézzük is …

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. december 21.

Honlapunk indulásakor büszkén mutattuk be egyik attraktív boxunkat, amelyet FTC Baráti Kör TV-nek neveztünk. Bemutattunk videoválogatásokat, kísérleti jelleggel meccsközvetítést is átvettünk, aztán sokáig változatlan a tartalom, azaz semmi …

Ennek most vége! Ezentúl erre a rovatra is figyelünk, rendszeresen frissítjük.

Mit jelent ez a frissítés? Azt, hogy ezentúl rendszeresen szemezgetünk a közösségi videomegosztó portálok Fradit érintő tartalmából.

Olyan válogatásokat készítünk a TV ablakba, amelyeket egy Fradista mindig boldogan néz meg. Az is előfordulhat, hogy már látta, ám egy ilyen remix válogatásban újra örömmel tallóz a mozgó képek között. Sőt, és reméljük ilyen is lesz bőven, újdonságokkal is szolgálhatunk majd, így sokak az első megtekintés örömével fedeznek majd fel egyes videókat.

Nem szeretnénk azonban önjáróak lenni, nyitottak vagyunk minden ötletre, mely irányban indítsunk újabb kutatásokat az internet végtelen tengerén, és készítsünk a Fradit érintő válogatásokat. Ezeket az ötleteket várjuk egy-egy cikk alatt, mondjuk ez alatt is, hozzászólásként vagy akár a szerkesztőség email címére érkezett levélként.

Bemutatkozásként egy kicsit időszerű válogatás, amely a Ferencváros 1995-ös BL meneteléséről szól. Hogy miért időszerű egy 14 esztendős anyag? A válasz nem nehéz, a mai idők bajnoka, a Debrecen, szereplése kapcsán. Sokan, szinte áhítattal vártak tőlük egy kicsike BL pontot, amely azonban (hozzáteszem, sajnos, mert a magyar labdarúgásnak tényleg jót tett volna) nem jött össze.

Ezért is jólesik emékezni, volt már olyan magyar bajnokcsapat, amelyiknek sikerült, nem is egy …

Hajrá Fradi!

A végére ugorhat és hozzászólhat.

4 hozzászólás

  1. Franto írta:

    kíváncsian várom a jobbnál jobb videókat! Limpi, ez a Te asztalod, mindent bele :).

    Hozzászólás ideje: 2009. december 21. 13:10

  2. Limpi írta:

    Köszönöm/Köszönjük a kommented Franto 🙂
    Jól tudod a Fradi-videók gyűjtése az egyik nagy szenvedélyem. 🙂
    Te várod a jobbnál jobb videókat, mi pedig igyekszünk összegyűjteni a jobbnál jobb mozgóképes emlékeket a dicső múltból. Reméljük elnyerik majd a Te és a többi kedves idelátogató olvasó tetszését is. Mindig nagyon kellemes érzés feleleveníteni a régi nagy sikerek felemelő pillanatait. Jó, hogy ezeket a felejthetetlen képkockákat az internet megőrzi a jövő Fradista nemzedékeinek. Többek között ezek is segíthetnek abban, hogy soha de soha ne aludjon ki a Fradi szeretetét tápláló tűz és hogy ez a tűz továbbra is égjen az emberekben generációról-generációra.

    Hozzászólás ideje: 2009. december 21. 14:10

  3. tibu1 írta:

    Jó volt ismét látni a BL meccseket, Knézi hangjától még ma is megborzongtam Ottó góljainál.

    Hozzászólás ideje: 2009. december 21. 14:30

  4. sznico írta:

    Sajnos hiába keresem hosszú évekre visszamenöleg a mérközéseink filmjeit.Mikor lessz egy olyan csatornánk ahol láthatjuk visszamenöleg is ladarugásunk (FTC) történetét.? Elég sok külföldi péda van erre. ( Madrid TV,Bayern TV)
    A mi multunknak és jövönknek is van olyan értéke egy magyar ember számára.

    Hozzászólás ideje: 2010. január 2. 09:39

HOZZÁSZÓLÁS