2024. március 19. kedd

Ott voltunk. Szurkoltunk. Dolgoztunk…

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. március 21.

Egy-egy bejegyzés előtt mindig agyalunk egy kicsit a címen. Most ezt sikerült kihozni …

Ott voltunk Pakson.

Szurkoltunk a Fradiért.

Dolgoztunk is, bár ezt erős költői túlzás munkának nevezni, hiszen azon túl, hogy információkat próbálunk megosztani azokkal, akik nem lehettek ott, nem szurkolhattak a helyszínen a csapatuknak, nekünk is jól esik, mondhatni a meccsel kapcsolatos szórakozás része ez a tevékenység.

Szóval, ha már ott voltunk és kiszurkoltuk a győzelmet, a meccs után szóba elegyedtünk a játékosainkkal.

Ferenczi István

– Hogyan értékelnéd ezt a mai mérkőzést?
– A játékunk hagyott némi kivetnivalót maga után, de nagyon fontos, hogy elhoztuk a három pontot, mert idegenben eddig nem sokszor nyertünk. Most két hazai mérkőzés következik, és jót tett ez a győzelem az önbizalmunknak. Mindkét gólunk védelmi hibából született, de ezzel most már nem foglalkozom, örülök, hogy így alakult. A lényeg, hogy megnyertük a mérkőzést és a szurkolóink csodálatosak voltak. Csak körbe kell nézni, nagyon királyok voltak megint. Az lenne jó, ha a hazai mérkőzéseinken is ilyen hangulatot teremtenének.

– Úgy látszik megtaláltad a góllövő cipődet…
– Már sokan szívták a véremet a gólhiány miatt, pedig ugyanúgy csinálok mindent, mint eddig. A labda most jó felé pattant, ziccerbe kerültem és belőttem. Kellett ez már nekem is nagyon. Most még örülünk egy kicsit, de előre nézünk, készülünk a következő mérkőzésre.

Tóth Bence

– A legfontosabb, hogy nyertünk. A mérkőzést pedig majd átbeszéljük hétfőn, mert ilyenkor még nem szoktuk értékelni. A lényeg, hogy a három pont megvan.

– Mennyire vagy elégedett a játékoddal?
– Egyáltalán nem. Nem is értem, hogy miért nem tudom az edzéseken nyújtott jó teljesítményemet hozni. Ilyenkor azért nehéz ezt feldolgozni, az vigasztal, hogy nyertünk.

Csizmadia Csaba

– Ez egy küzdelmes mérkőzés volt, az előbb nyilatkoztam az egyik újságnak is, hogy nagyon rosszak a pályák. Nem akarok mindent erre fogni, de olyan állapotban vannak, hogy nem lehet folyamatos játékot kialakítani, ezért kívülről úgy tűnhet, hogy lassú a játék. Ez viszont már nem foglalkoztat minket, mert nagy örömömre megnyertük a mérkőzést, megyünk tovább, tesszük a dolgunkat.

– Hogy láttad a saját teljesítményedet?
– Mindenképpen pozitív, hogy két gólpasszt adtam. A védekezésben úgy gondolom megoldottuk a feladatunkat. Véleményem szerint tudtam pluszt adni az előre felé való játékhoz is, de soha nem mondom, hogy tökéletesen elégedett vagyok magammal.

Lipcsei Péter

– A legfontosabb, hogy elhoztuk a három pontot. Nem játszott fényesen a csapat, de itt meg kell említeni, hogy a Paks otthonában nem könnyű győzni. Itt nagyon sok csapat megbotlik. Előre kell tekintenünk a következő mérkőzésre, bár jó érzéssel tölt el, hogy meg tudtuk előzni a paksi csapatot. Most a két hazai mérkőzésen jól kell szerepelnünk mert utána öt nagyon nehéz mérkőzés vár ránk.

– Hogy érezted belülről a mérkőzést?
– Sok idő már nem jutott nekem. Short annyit kért, hogy álljak meg a védelem előtt és próbáljuk hárman összefogni a középpályát Morrisonnal és a Dohertyvel. Ezt sikerült megoldanunk, a rekordhoz ezzel most egyel kevesebb mérkőzés hiányzik.

Balog Zoltán

– A lényeg a három pont megszerzése, bár be kell valljam a játék felejthető volt. Ez sajnos még mindig nem az a játék, amit a Zalaegerszeg elleni meccs első félidejében nyújtottunk. Más lett volna a mérkőzés, ha Kuli helyzete bemegy, mert akkor már kettő-nullra mentünk volna. Erre nem ez történt, hanem a félidő vége előtt ismét kaptuk a szokásos buta gólunkat. Az öltözőben meg is kaptuk a fejmosásunkat, ez rendet tett a fejekben. Igaz, a gólunk után is volt még egy-két kapkodó megoldásunk, sajnos magunkra is húztuk őket. Imre’ bát ismerjük, megpróbált mindent megtenni annak érdekében, hogy megverjen minket vagy legalább ikszre hozza a meccset, de hál’ Istennek ez nem sikerült neki. Kitettük az indexet, előztünk és most már a nyolcadik helyen vagyunk.

– Értékelnéd a teljesítményedet?
– Short és Reid is elismerően szólt hozzám a mérkőzés után, meg voltak elégedve a játékommal. Tutoriccsal megértettük egymást, úgy érzem nem volt probléma.

Istenes Tibor

(képek: www.ftc.hu)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

3 hozzászólás

  1. Ákos írta:

    Jó írások! Köszönjük!

    Hozzászólás ideje: 2010. március 21. 10:29

  2. eagleeye írta:

    Bence, látszott, mikor lejöttél a pályáról, hogy nem voltál elégedett magaddal.Fel a fejjel, nem lehet mindig jól teljesíteni!Talán azért van ez, mert nagyon akarsz bizonyítani.
    Örülünk, hogy itt vagy,idővel rá fogsz találni a megfelelő játékodra!

    Hozzászólás ideje: 2010. március 21. 10:38

  3. fradizoli írta:

    Nagyon nívós gyorsinterjúk a játékosokkal. Köszönjük ezt a nemes munkát. Szép napot nektek!

    Hozzászólás ideje: 2010. március 21. 11:37

HOZZÁSZÓLÁS