2024. március 28. csütörtök

Fradi-naptár: 03.29.

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. március 29.

hetikoszonto_0329
Kit lehet köszönteni, kiről emlékezhetünk meg a hét első napján?

2010. március 29. hétfő:

Ezen a napon ünnepli 60. születésnapját egykori edzőnk, Gellei Imre. Sok mindent megtudhattunk róla az egy évvel ezelőtt vele készített interjúból, amit most is ajánlunk az olvasók figyelmébe.

A születésnapjára pedig külön írással készültünk.

Ehelyütt is kívánunk neki nagyon boldog születésnapot!

Ugyancsak ezen a napon ünnepel, mégpedig a 48. születésnapját, Horváth Róbert. 1980.06.14. és 1985.06.01. között két részletben 40 mérkőzést játszott, mint védő a Fradiban ( 23 bajnoki, 13 nemzetközi, 4 hazai), 1 gólt szerzett. Tagja volt az 1980-81-es bajnokcsapatnak.

Boldog születésnapot kívánunk!

Az összeállítást készítette: Simon Sándor

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy segítségül hívjam az olvasókat. Látható, hogy ezeken az oldalakon igyekszünk megemlékezni mindenkiről, aki valaha is elérte azt a sikert, hogy Fradi játékosnak vallhatta magát. Adatbázisunk azonban messze, nagyon messze van a tökéletestől. Még a futballban is, ahol pedig nagyon sok Nagy Béla művet átlapozunk, a többi sportágról nem is beszélve, ahol egyelőre a Fradi olimpiai- világ- és európabajnoki címet nyert sportolóira koncentrálunk. Ha valaki segíteni tud a Fradi egykori és mai sportolóinak “dátumfigyelésében”, az kérem, tegye meg. Hozzászólásában írja le, kit hagytunk ki, milyen sportágban volt a sportolónk, mikor született vagy éppen halt meg. Ily módon terebélyesedhet a Fradi-család dicsőségére ez az adatbázis. Előre is köszönöm.

Felhasznált források:

Gellei Imre
Kép: www.magyarfutball.hu

Horváth Róbert
Kép: Nagy Béla: KIk játszottak a Fradiban? (1991)
Adatok: Nagy Béla: Kik játszottak a Fradiban? (1997)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS