2024. március 29. péntek

XI.16. sajtófélóra: Marek Heinz mondta

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. november 17.

Ranilovic mellett csak Marek Heinz kapott szavazatot a meccs legjobbja címre. Ő is megszolgálta, nem csak a remekbe szabott szabadrúgás góljával, hanem más megoldásaival is.

– Két és fél hónapja szerezted az utolsó találatodat. Nagyon vártad már a gólöröm pillanatát?
– A mérkőzések előtt nem szoktam foglalkozni vele, hogy mikor értem el utoljára gólt. Nem szeretek ezen görcsölni, mert az nem tenne jót a játékomnak. Most nagyon örülök a gólomnak, főleg azért, mert a csapat szempontjából ez egy nagyon fontos találat volt.

– A betegséged azonban úgy tűnik nagyon jó hatással volt rád és nem befolyásolt negatívan a mérkőzésen.
– Nem szeretek a betegségre fogni semmit. Volt egy kisebb gyomorbántalmam, de ezt nem azért mondtam el, hogy ezen a szemüvegen keresztül nézzék a teljesítményemet és esetleg bármit is erre fogjak. Én megpróbáltam ugyanúgy játszani, mintha teljesen egészséges lettem volna. A játékhoz sikerült hozzátennem, gólt is szereztem és meggyógyultam.

– Mit vársz a Pápa csapatától, mennyire ismered őket?
– Nehéz meccsre számítok, mindenképpen a maximumot kell hoznunk a jó eredményhez. Ez egy idegenbeli meccs lesz, a Pápa pedig hazai pályán kifejezetten jól és eredményesen játszik. Mi azonban egy sikeres meccsen vagyunk túl, egy idegenbeli győzelemmel pedig még feljebb léphetnénk a tabellán. Ezért is lenne különösen fontos begyűjteni a három pontot.

– Dobogós helyen végzünk az őszi szezon végén?
– Nem szeretek jóslásokba bocsátkozni, mert nem szeretnék csalódni. Nyilván én is azt szeretném, hogy minél előrébb végezzen a csapat, de jelenleg ezt még nem tudom megmondani, hogy mit fog jelenteni ez a szezon végén.

Istenes Mónika és Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

5 hozzászólás

  1. bockor írta:

    Egy igazi óriás. Messze kiemelkedik az nb1-ből és nem csak a football tudásával. Sosem fetreng, nem deregol Neki, ha védekezni kell. Emberségére a legjobb példa, hogy a legjobbnak járó pezsgőt, – amit Ő kapott – egy ölelés kiséretében átnyújtotta Ranilovicnak.
    De jó nekünk, hogy itt van!

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 08:17

  2. Franto írta:

    Klasszis. Magam sem hittem volna, hogy ilyen kvalitású játékos a közeljövőben Fradi mezt húz magára. Végtelenül örülök neki, hisz nem csak jó játékos, hanem folyamatosan bizonyítja, hogy igen jó ember is. Nem nagyképű, megszakad a pályán, harcol, küzd, a pezsgős dolog pedig a pont az i-n… Az sem hagyagolandó, hogy egyszer sem okozott neki gondot résztvenni a jótékonysági gálákon, pedig biztosan mehetett volna haza a családjához.
    Egyszer szívesen elővenném szlovák tudásomat és váltanék vele pár baráti szót, igaz ehhez végre le kéne jutnom meccsre is. Mindenesetre az vasárnapi meccset csehekkel néztem, akik meg voltak lepődve :).
    Félek, hogy nyáron nehéz lesz őt megtartani. Félek, hogy nagyon haza húzza már a szíve. Azt hiszem, gondolkodóba csak egy nemzetközi kupa szerepléssel ejthetjük. Viszont, ha ez nem jön össze, akkor nem hiszem, hogy maradna motiváció, ami itt tartaná. Tehát a cél adott.
    További sok sikert Marek, miattad érdemes meccsre járni (és ezt senki más nem mndhatja el magáról magyarországon)!

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 10:36

  3. Csabuso írta:

    Hihetetlen játékos, még ennyi idősen is ami nem is kor, mert Di Natale és Del Piero ennyi idősen olasz gólkirály volt! Megvan benne a motiváció, remélem marad a nyáron, vagy idecsábíthatna pár társát, a volt bronzérmes Cseh válogatottból! Ha lenne társa(i), és még a Franto által említett nemzetközi kupa szereplés, akkor nem hiszem, hogy gondolkodna.

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 15:28

  4. Franto írta:

    Petr Čech, Zdeněk Grygera, Tomáš Galásek, Marek Jankulovski, Karel Poborský, Jan Koller, Tomáš Rosický, Pavel Nedvěd, Vratislav Lokvenc, Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš.
    Lenne választék :).

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 18:59

  5. eagleeye írta:

    Amiket most Pápán produkált a labdával, arra nincsenek jelzők.Például amikor háttal a kapunak az előreívelést lepörgette a levegőben oldalra, nem hittem a szememnek…
    Gólja könyörtelen volt és nem mellé zúzta, hanem a kapuba.

    Látszott, hogy visszanyerte erejét, nagyon kíváncsi leszek , hogy folytatja, de most nagyon nagy formában van, úgy érzem.A hátralevő két meccsen még tovább brillírozhat.

    Hozzászólás ideje: 2010. november 21. 07:28

HOZZÁSZÓLÁS