2024. március 19. kedd

XI.23. sajtófélóra: Justin Haber mondta

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. november 24.

Következő megszólalónk az a játékos, akinek úgy kellett a pápai jó teljesítmény, mint éhezőnek a falat kenyér. Ezzel ugyanis Justin Haber visszanyerte az önbizalmát. Mlyen az élet, legutóbb a most megsérült Ranilovic is ezt tette. Fordult hát a világ, két hete még volt két jó képességű, de bizonytalan kapusunk, mára pedig pozitív gondokat okoznak a mesternek, mikor el kell döntenie legközelebb ki védjen közülük.

– Remek mérkőzésen vagy túl, ahol igen jó teljesítményt nyújtottál. Az előző találkozóról, ahol pályára léptél ez nem volt elmondható. A végletek embere vagy?
– A zalaegerszegi meccs egy egészen más mérkőzés volt, mint a mostani. Ott azért hibáztam, mert szívből játszottam. A labda még hozzám sem került, de már azt figyeltem, hogy kit indítsak a csapatból. Fradi mezben nagyon nehéz megvalósítani, hogy az ember fejjel játsszon és ne a szívével. Ennél a szituációnál nem voltam ott fejben, de utána már nem hibáztam. Két beívelést is lehúztam és a tizenegyesről sem tehettem. Nagyon sajnálom az akkori hibámat, tartottam is a közönségtől, de a két meccs szerencsére egészen más képet adott.

– Az igazi Habert akkor ezen a mérkőzésen láttuk?
– Igen ezt így gondolom és nagyon remélem, hogy az elkövetkező mérkőzések folyamán, ha szóhoz jutok, akkor hozzá tudom segíteni a Ferencvárost, hogy a legjobb csapat legyen Magyarországon.

– Remek teljesítményeddel nehéz választási helyzetbe hoztad a szakmai stábot. Az ő helyükben, te kit védetnél?
– Természetesen saját magamat választanám, de be kell ismerni, ez egy nagyon nehéz döntés lenne. Kakas Laci nagyszerű munkájának köszönhetően, nagyon sok jó hálóőrünk van. Amikor Marko jut szóhoz, akkor ő is jó teljesítményt nyújt és én sem játszom rosszul. Mester Tamás is nagyszerűen véd a másik csapatban és az utánpótlásban a Bence és a Jova Levente is kitesznek magukért. Az edzéseken hozni kell a legjobb teljesítményt és utána lehet reménykedni a játéklehetőségben. A foci csapatjáték, de természetesen mindenkiben benne van, hogy ő szeretne játszani.

– Számodra ez a válogatott miatt különösen fontos. Sikerült beverekedned magad újra a nemzeti tizenegybe?
– Jelenleg én vagyok az első számú kapus a máltai válogatottban, de a ZTE elleni hibám miatt kimaradtam a csapatból a Horvátország elleni találkozón. Ezt nagyon sajnáltam és igen bosszús voltam miatta. A Pápa elleni találkozón ezért egy kicsit ideges is voltam, de szerencsére minden jól alakult. Úgy érzem ott elég jól teljesítettem. A következő mérkőzése februárban lesz a válogatottunknak, az pedig még nagyon messze van.

Istenes Mónika és Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. eagleeye írta:

    Azért kritizálták őt, mert hogy alacsony.
    A Paks ellen megmutatta, hogy tudja ezt kompenzálni.Mind Bárányos szabadrúgásánál, mind más esetben, úgyhogy e téren megnyugodtam.
    Jó kapus ő is!

    Hozzászólás ideje: 2010. november 24. 13:59

HOZZÁSZÓLÁS