2024. április 26. péntek

A máltai napok Rósa Dénes szemével, 6.nap

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. január 29.

Az ftc.hu engedélyével folytatjuk Rósa Dénes máltai élményeinek ismertetését.

6. nap, 2010. január 28. csütörtök

Nagyon jókat alszom az új szobámban, reggelente magamtól kelek. Igaz, egyre fáradtabb vagyok a sok edzéstől. Persze tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor nagyon keményen kell dolgozni, hogy tavasszal meglegyen az eredménye.

Reggeli után busszal indultunk az edzésre, amely ezúttal nem a szokásos helyszín volt, hanem az esti meccseinknek otthont adó stadion. Érdekes, hogy műfüves volt a pálya, de engem nem különösebben zavart. Mivel meccsnap volt, főleg taktikai elemeket gyakoroltunk.

Miután visszatértünk jöhetett az ebéd, majd egy hatalmas pihenés. Ezt követően indultunk a mini-tornára, ahol két csapat várt ránk. Az első mérkőzésen kaptam lehetőséget, úgy érzem nem ment rosszul a játék, sikerült gólt is szereznem. Magabiztosan nyertünk, de az feltűnő volt, hogy a bíró mennyire segíti a hazaiakat. A második találkozóra ez szintén igaz volt, sokszor nem torolta meg kellőképpen a Fradi-játékosok elleni szabálytalanságokat. Aztán elérkezett a 26. perc, amikoris sportszerűtlenül viselkedtek a hazai játékosok. A játékvezető beszüntette a mérkőzést, annak ellenére, hogy a két csapat szerette volna befejezni a tornát. Sajnálom, hogy így alakult, hiszen jól játszottunk, minden esélyünk megvolt a tornagyőzelemre. Mi futballozni jöttünk, ez most csak részben sikerült. Ennek ellenére azt mondom, hogy hasznos volt ez a 70 perc, hiszen meccsszituációban is begyakorolhattuk mindazt, amit edzéseken már megtettünk.

Pénteken szabadunk lesz, ami ránk is fér, ilyen kemény napok után. Délután pedig jöhet a nagy paintball csata.

(A hivatalos honlap bejegyzése nyomán)

A korábbi napok történései:
1. nap
2. nap
3. nap
4-5. nap

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS