2024. július 15. hétfő

Az FTC Baráti Kör csatlakozik régi futballistáink felhívásához

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2011. február 25.

Ma elindul a 2010/11-es bajnokság tavaszi idénye. Úgy, ahogy az már november végén is prognosztizálható volt. Zűrök közepette. Hideg van, hó van, a pályák a télen nem lettek jobbak. Így csak a kérdés kérdés, hol lesz meccs? Az Üllői úton lesz. És nyugalom? A jól sikerült felkészülés végén bombaként robbant a hír, megint végveszélyben a Fradi. Régi játékosaink reagáltak, levelet fogalmaztak, amelyhez az FTC Baráti Kör vezetősége csatlakozik. Íme a nyílt levélben közzétett felhívás:

Tisztelt ferencvárosi szurkolók, Fradi-szimpatizánsok!

A Ferencváros labdarúgócsapata talán fennállása egyik legnehezebb időszaka előtt áll! Valószínűleg Önökhöz is eljutottak a hírek a Fradi nehéz anyagi helyzetéről, a brit tulajdonos kivonulási szándékáról, szerencsére azonban – az anyaegyesület, az FTC segítségével – a csapat együtt maradt. Ráadásul az utóbbi időszak egyik legjobban szereplő együttese készül a tavaszi idényre. Prukner László keze alatt remek gárda alakult ki, amely szinte minden riválisát saját pályáján, azaz az Albert-stadionban fogadja tavasszal. Vagyis, a dobogó sem lenne elérhetetlen.

A nehéz időszakban az FTC-nek most van szüksége Önökre, szurkolókra, szimpatizánsokra, a Fradi-család tagjaira! A támogatás, a szeretet most mindennél többet ér a lelátó felől.

Álljunk a játékosok mellé, menjünk ki a stadionba és hétről hétre hajtsuk győzelembe a csapatot.

TÖLTSÜK MEG A LELÁTÓT!

Most csak mi segíthetünk szeretett klubunknak, zúgjon folyamatosan a “Hajrá Fradi!”

Persze, nagy önuralomra is szükségünk lesz, hiszen Fradistának lenni valóban komoly felelősség, azaz, okosnak kell lennünk! Nem történhet semmi negatív dolog a stadionban, ne foglalkozzunk az ellenfeleinkkel, kizárólag saját csapatunkat biztassuk – végkimerülésig!

Egy esetleges pénzbüntetés végzetes lehet egyesületünk életében!

Teremtsünk olyan hangulatot az arénában, hogy az ide érkező ellenfeleink lába már az öltözőben remegni kezdjen, és ha mi megmutatjuk, hogy képesek vagyunk a csapat mellé állni, akkor a támogatók is könnyebben áldoznak a Fradira. Mutassuk meg, hogy a Fradi neve nem az apróhirdetésekbe, hanem címlapra való. Higgyünk a csapatban, páratlan szurkolótáborunkban, egy jövőbeni méltó vezetésben és egy magyar tulajdonos érkezésében.

“Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz…!”

Az FTC egykori futballistái:

Martos Győző, Mucha József, Máté János, Vépi Péter, Takács László, Horváth Péter, Keller József, Rab Tibor, Pogány László, Wukovics László, Bánki József, Kincses Sándor, Dzurják József, Szűcs Mihály, Szekeres Tamás, Telek András, Vincze Ottó, Vincze Gábor

Fotó: ftc.hu

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. Mutyur írta:

    Felébredtünk? Igen fel. Miért csak most? Így sincs baj. Baj van? Igen baj. Akkor fogjunk össze? Igen. Fogjunk! Erkölcs Erő Egyetértés! Vagy hallgassunk egy kis zenét. Halgassunk? Igen halgassunk!

    Hozzászólás ideje: 2011. február 25. 16:07

  2. greendream írta:

    Mutassuk meg, hogy a Fradi neve nem az apróhirdetésekbe, hanem címlapra való!

    Hozzászólás ideje: 2011. február 25. 17:12

HOZZÁSZÓLÁS