2024. április 25. csütörtök

Stadionlátogatás hangpróbával

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. január 19.

A Zöld és fehér magazin szerkesztőbizottságának és munkatársainak társaságában én is részt vehettem az épülő stadionunk megtekintését szolgáló programon.

DSCN3824A „tárlatvezető” Szekeres Tamás, klubunk fejlesztési igazgatója, a stadionépítési projekt vezetője volt. A közel egyórás sétán bejártuk az építkezést a földszinttől a harmadik emeletig. Alkalmunk volt betekinteni a különböző funkciójú helyiségekbe a saját- és a vendégöltözőtől kezdve, a rendezvénytermen, a VIP bokszokon és a büféblokkon keresztül egészen – a nem mellékes – mellékhelyiségekig. A legnagyobb élményt az aréna megtekintése jelentette. Magunk elé tudtuk képzelni, ahogy a teltházas stadion játékoskijárójában feltűnnek a csapatok, a két eredményjelzőn megjelennek az összeállítások, majd útjára indul a labda. Jaj, de jó lesz itt szurkolni!

Az építkezés szépen halad, az átadási határidő, a stadionavatás tervezett időpontja nincs veszélyben.

Lelkes kis csapatunk, körülbelül húszan voltunk, hangpróbát is tartott. Zengett a stadion: „Hajrá Fradi! Hajrá Fradi! Hajrá fiúk, mert fő a győzelem!…”. Félelmetes volt az akusztika! Az építkezésen dolgozók is előbújtak néhány pillanatra, hogy megnézzék, kik ezek a fanatikusok. Nagy élmény volt, de még nagyobb élmény lesz, amikor majd a megnyitón szurkolhatunk kedvenceinknek.

A mellékelt képek áttekintést adnak a stadion projekt jelenlegi állásáról.

DSCN3812DSCN3813DSCN3803DSCN3808DSCN3806DSCN3799

SzB
2014. január 17.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS