2024. április 19. péntek

Szubjektív beharangozó

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. augusztus 15.

ftcbk-gombok-publicisztikaSemmi sem történik véletlenül. Kiváló írónk, YSE bizonyára nem véletlenül írta az “Emlékezetes Fradimeccseim” című sorozat legutóbb megjelent részében, hogy “talpraállás egy nagy pofon után”.

Ő tényleg egy nagy pofont idézett 1955-ből. Óriási érték, hogy általa, a személyes emlékei nyomán több mint ötven éve történt eseményeket élhetünk át mi is, mintha csak ott lettünk volna.

De, a maiaknak is üzenetül, leírta a talpraállás folyamatát is. Értsük meg a múlt üzenetét és adjon reményt, hogy volt már ilyen és sikerült túllépni rajta.

Mert csapatunk az elmúlt héten megint pofont kapott. A nagyságáról nem érdemes vitatkozni, minden ilyen pofon fájó. Adott a feladat, ugyanúgy, mint 54 esztendeje, most is talpra kell állni.

Reméljük, az elmúlt héten mindenki kielemezte a saját szerepét abban a pofonban. És mostantól csak előre néz, először talpraáll, majd tovább menetel. És viszi magasan a zászlót, amelyre az van írva:

FRADI MINDÖRÖKKÉ! A GYŐZELEM A FERENCVÁROSÉ!

Nézzük meg minél többen ezt a talpraállást ma este a helyszínen! Szurkoljunk hangosan, adjunk erőt a játékosoknak, hogy érezzék

EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!

2009. augustus 15. 20:00, Albert Stadion:

2009/10 évi NB I-es labdarúgó bajnokság 4. forduló:

FERENCVÁROS – PAKSI FC

Ott a helyünk!

HAJRÁ FRADI!

– fradissimo –

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS