2024. március 29. péntek

Játékosaink és a Húsvét

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 3.

Ha már hétről-hétre megszólaltatjuk azokat, akik a pályán jelentik a Fradit, Húsvét előtt megtettük ugyanezt, de egy kicsit másképp. Nem azt kérdeztük, mit várnak a mai mérkőzéstől, azt kora este úgyis lemérhetjük. Arra kértük őket, foglalják össze, hogy számukra mit jelent a Húsvét, és hol töltik az ünnepeket.

Lipcsei Péter

Ami kis szabadidőm lesz, azt természetesen a családommal fogom tölteni. Hétfőn már edzés lesz, kedden pedig Ligakupa mérkőzés. Egy futballista életében a foci az első. Ez sokszor az ünnepek rovására válik, de a gyerekek miatt azért a hagyományokat megtartjuk. Kiviszem őket a nagyszülőkhöz locsolkodni, a vasárnapot pedig otthon töltjük családi környezetben. A szurkolóknak nagyon jó locsolkodást, érezzék jól magukat az ünnepek alatt. Nekik ilyenkor az alkohol is megengedett, mi viszont sportemberek vagyunk, ezt ilyenkor sem engedhetjük meg magunknak. Kellemes ünnepeket kívánok minden szurkolónknak!

Csizmadia Csaba

A Húsvétot a családdal szoktam tölteni, de most sajnos nem tudták megoldani, hogy eljöjjenek hozzám. Ilyenkor a hagyományos ételek kerülnek az asztalra nálunk is, de sajnos ez idén családi körben elmarad. Azonban hivatalos vagyok így is egy ebédre, így nem egyedül töltöm az ünnepeket. A szurkolóknak pedig kellemes húsvéti ünnepeket kívánok és azt, hogy egy győzelemmel még boldogabbá tudjuk tenni ezt az ünnepet.

Balog Zoltán

A Húsvét a feltámadás ünnepe, de nyilván sok mindenkinek elsősorban a hagyományok ugranak be, mint például a locsolkodás. Vidéken jobban őrzik ezeket a hagyományokat, ott ez még divat. Én az ünnepeket Pesten fogom tölteni, mert Kedden Ligakupa mérkőzést játszunk, hétfőn pedig edzésünk lesz. Ezért a húsvéthétfő számunkra edzéssel fog telni, így a locsolkodás elmarad. Egyébként amikor tehettem, akkor mindig hazamentem ilyenkor, mert van olyan rokon, akivel egy évben csak egyszer találkozom, ez pedig pont a húsvéti ünnepekre szokott esni. Most ez sajnos kimarad, viszont szüleim meglátogatnak az ünnepek kapcsán. Erre a bánatomra egy Kaposvár elleni győzelem jó gyógyír lenne, remélem be is gyűjtjük a három pontot. Ellenük már 23 éve nem győzött a Ferencváros, így épp itt az ideje, hogy a felettük aratott győzelemmel ünnepeljük a Húsvétot. A szurkolóknak egy csatakiáltás, mindenki a stadionba! A hölgyeknek pedig sok locsolót, hogy ne hervadjanak el, és persze mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Megyeri Balázs

Ilyenkor végre mindenkinek van szabadideje és összegyűlik a család. Az ünnepeket pihenéssel töltjük, meg persze mivel végre együtt vagyunk, ezért beszélgetésekkel. Bízom benne, hogy a húsvét meghozza számunkra a jó szereplést is, áprilisban elég komoly mérkőzések várnak ránk és bízom benne, hogy sok pontot hoz nekünk a nyuszi.
Szurkolóinknak pedig nagyon kellemes ünnepeket kívánok és a hölgyeknek sok locsolót.

Kulcsár Dávid

Amikor tehetem, akkor hazamegyek szüleimhez Miskolcra, és az ünnepeket családi körben töltöm. Az ilyenkor hagyományosnak nevezhető ételeket fogyasztjuk, húsvéthétfőn pedig átmegyünk az ismerőseinkhez locsolkodni. Szurkolóinknak kívánok kellemes húsvéti ünnepeket remélem sokan jönnek ki a Kaposvár elleni mérkőzésünkre és hozzásegítenek minket a győzelemhez. Ezzel méltó módon ünnepelhetnénk együtt velük.

Ferenczi István

Azt, hogy hol töltöm az ünnepeket még nem tudom, mert egyelőre az edzésprogram még nincs előttem. Ha lesz némi szabadnapom, akkor mindenféleképpen megyek Győrbe a szüleimhez. Ilyenkor együtt a család, az asztalon sonka, tojás és minden finomság. A legfontosabb azonban az, hogy az ünnepek ebben a rohanó világban összehozzák a családot. Ilyenkor együtt tudunk lenni az ünnepi asztalnál, ami a hétköznapokban bizony ritkán fordul elő. Gyerekkoromban nagy sláger volt a locsolkodás, de most már ez megkopott számomra. Szurkolóinkat az ünnepekre szeretnénk megajándékozni három ponttal, számomra most ez a legfontosabb és ezzel kívánnék nekik kellemes ünnepeket.

Tóth Bence

Az ünnepeket elsősorban akkor tartottam meg, mikor még otthon voltam Zagyvarékason. Most viszont nem tudok hazautazni, mert hétfőn edzés, kedden Ligakupa, így sajnos a családi ünneplés elmarad. Talán a szüleim feljönnek hozzám, de még ez sem biztos. Remélem, szombatra hoz nekünk a nyuszi sok-sok gólt és győzelemmel ünnepelhetünk.

Dragóner Attila

A húsvétot hagyományosan a családdal töltjük. Ez egy jó alkalom arra, hogy együtt legyen a család és a gyerekek. Hétfőn természetesen locsolkodunk, anyukáméknál pedig vár minket a húsvéti sonka. Ez számomra elsősorban egy családi ünnep és mivel mi egy nagy család vagyunk, melyben vannak rossz és jó pillanatok is, ünnepeljünk együtt és bízzunk egy szebb jövőben. Kellemes húsvéti ünnepeket minden szurkolónknak!

Fitos László

Gyermekkoromban még apuval jártunk locsolkodni a faluban, ahol laktam, de mostanra ez már csak a szűk családra korlátozódik. A család ilyenkor nálunk is összejön, most viszont ez elmarad, mert édesanyámék szokásukhoz híven elmentek az Északi-közép hegységbe, ahol van egy tanyájuk. Most én a sérülésem miatt nem mentem, mert sétálgatni nem tudok és a ház körüli munkákban sem tudok segíteni. Ez egy szép és nyugodt hely, itt szoktuk tölteni a húsvétot, de nekem ez most kimarad. Remélem sok néző kilátogat a Kaposvár elleni meccsre, buzdítsák sportszerűen a csapatot, mert szükség van rájuk!

Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. Herkules írta:

    Ilyet sem láttam még máshol, hogy így összeszedjék a játékosokat az ünnepek alatt! K…a jó lett! 😀 Kellemes húsvétot kívánok a játékosoknak és a szerkesztőknek is!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 3. 10:46

  2. Simon Sándor írta:

    Herkules!

    A szerkesztők nevében köszönöm és viszont kívánom neked és családodnak is.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 3. 12:57

HOZZÁSZÓLÁS