2024. április 20. szombat

Van honnan felállnunk …

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 4.

… így látták és értékelték a játékosok és egy edző.

Kulcsár Dávid

– Mi volt az oka annak, hogy nem lehetett átütő erőt érezni a csapaton? Fásultnak tűntetek a mai mérkőzésen.
– Mi is éreztük, hogy ez a mai nap nem úgy alakult, ahogy kellett volna. Azt, hogy miért, nem tudom. Az öltözőben is beszélgettünk és nem jöttünk rá a megoldásra. Az edzéseken ugyanazokat a gyakorlatokat végezzük, mint eddig is. Egyszerűen nem értem ennek az okát. Kívülről akár úgy is tűnhetett, mintha nem lenne erőnk, pedig erről szó sincs. Jó erőben vagyunk. A játékról sok jót nem lehet elmondani, egyik félidőben sem tudtuk nyújtani azt, amit elterveztünk. Ezt a meccset el kell felejteni és előre kell nézni. Hétfőtől már új hét kezdődik, a ligakupa meccsre és a következő bajnokira kell készülnünk.

– Mi az, ami bizalomra adhat okot az MTK ellen?
– Idegenben fogunk játszani egy támadóbb csapattal szemben. Ezáltal valószínűleg több területünk lesz. Nem úgy, mint itt az Üllői úton, ahol a csapatok beállnak védekezni ellenünk. Az MTK amúgy is egy játszósabb csapat. Ők kiljebb fognak jönni, főleg hazai pályán. Remélem ezáltal sikerül majd több helyzetet kialakítanunk és végre három ponttal térhetünk majd haza.

Ferenczi István

– Azt hiszem, nem mondok új dolgot a számodra, ha kijelentem, ma nem voltunk jók.
– Kedves vagy, hogy így fogalmazol, mert én durvább lettem volna. A szünetben is nagyon komoly fejmosást kaptunk. Nem is tudom, mikor játszottunk ilyen rosszul utoljára. Talán a Makó ellen az NB 2-ben. Most játszottunk a legrosszabbul ebben a szezonban és nem lehet arra fogni, hogy a Kaposvár védekezett. Be kell ismerni, hogy jobban, kombinatívabban játszottak. Úgy nézett ki a csapatunk, mintha térden járna mindenki. Pedig ugyanazt csináltuk az edzéseken, mint eddig is. Erre nem foghatjuk a gyengébb teljesítményt. Nagy okosságot nem tudok mondani, ezt a meccset minél előbb el kell felejteni. Nyilván az MTK elleni mérkőzésünk megint más lesz. Abban bízom, hogy ebből tanulunk és megemelhetjük majd a fejünket, de ehhez az is kell, hogy elfelejtsük ezt a mérkőzést nagyon hamar. Tovább kell lépni, mert még van előttünk jó pár meccs, amin teljesítenünk kell.

Tóth Bence

– Amikor a pályára léptél, mi úgy láttuk, hogy színt vittél az addigi gyenge játékba.
– Ez csak egy nagyon minimális szín volt szerintem. Nem volt egy jó meccs, de akármilyen rossz is volt, lőni kellett volna egy gólt valahogy. Valami nem stimmelt most a csapattal, de nem tudjuk még ennek az okát. Nem ilyen játékkal szerettünk volna előrukkolni. Ez a múlt heti teljesítményünkhöz képest is nagyon gyenge volt. Most nem is nagyon voltak helyzeteink, nem volt játék. Jövő héten lehet javítani. Kedden ott a Ligakupa, utána megyünk az MTK-hoz, tehát lesz lehetőségünk javítani.

– Rajtad azért látszik formajavulás, a paksi meccshez képest mindenképpen. Az Újpest ellen a Ligakupában győztes gólt szereztél és a mai meccsen sem nyújtottál rossz teljesítményt.
– Ez így van, bár elégedett már nagyon rég voltam magammal. A gól most nagyon jót tett nekem az Újpest ellen, mert több lett az önbizalmam. Nagyon boldog voltam és úgy gondolom, az is fontos, hogy milyen passzban vagyok. Amikor a hétköznapok napok is jól telnek, akkor az a pályán is meghozza a hatását. Dolgozunk tovább, a többit meg majd meglátjuk.

Balog Zoltán

– Zoli, nagyon le vagy törve. Mondd, mi történt?
– Nem tudom, de ami a nagyobb baj, nem is értem. Az első félidő teljesítménye értékelhetetlen volt. A szünetben alapos fejmosást kaptunk, aminek elvileg használni kellett volna, erre a második félidő sem hozott változást.

– A saját játékoddal meg vagy elégedve?
– Nincs értelme az én játékomról beszélni, amikor a csapat így szerepel. Ez ugyanis csapatjáték. Nincs más hátra, menni kell tovább, ez a múlt, a jövőben is lesznek megoldandó feladataink.

Ron Reid

– Ron, mi a véleményed a mérkőzésről?
– Gyenge volt, nagyon gyenge.

– A kérdés az, miért?
– Hidd el, ahogy te sem tudod, most én sem tudok erre válaszolni. De meg kell találnunk a választ, hogy a jövőben eredményesebbek legyünk. Hétfőn találkozunk, és megyünk tovább, hogy megvalósíthassuk céljainkat.

Dragóner Attila

– Téged nem a mérkőzésről kérdezlek, hiszen sokkal fontosabb az, mi történt? Hogy vagy?
– Pénteken az edzésen egy ártatlan szituációban ütköztem Paul-lal. Mindketten a labdára mentünk, én pedig a talpába rúgtam. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a baj.

– Mekkora a baj?
– Amikor hazaértem, akkor is rettenetesen fájt, muszáj volt elmennem orvoshoz. Látszatra háromféle diagnózist állítottak fel. Törés, szalagszakadás, porc. Hogy rögzítse, ideiglenesen begipszelte.

– Boka?
– Nem egyértelmű. A lábfejemet érte elsődlegesen az ütés, ott is lehet a baj, mint ahogy a bokaszalagokkal vagy porccal is. Húsvét ide, húsvét oda, vasárnap lesz egy viszgálat, ahol minden kiderül. Remélem a legjobbakat. Mert egy kicsit kezd sok lenni az elmúlt egy évebn a jóból..

Istenes Mónika
Istenes Tibor
Simon Sándor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

11 hozzászólás

  1. geza6 írta:

    Nyilatkozni,meg fogadkozni,már tudtok.Már csak focizni kellene megtanulni.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 09:18

  2. Varga Sándor írta:

    Ha állandóan a kezdőben játszanak ezek a kereskedelmi rabszolgák mélyebbre taszítják a Fradit ahol valaha is volt! A serdülőben tehetségesebb gyerekek játszanak mint az a befektetők által idehozott amatőrnek is gyenge mozgássérültek!Régen a grundon ha választottunk csak például Stokley vagy 1 gól /inkább a gól!Sokáig nem fog változni semmi még az angolvakság tart!!!Bravo Berki Úr!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 09:57

  3. zöldi írta:

    Én úgy gondolom a játékosok őszintén nyilatkoztak. Amikor pedig nem megy a csapatnak, akkor nekünk szurkolóknak melléjük kell állnunk és buzdítanunk kell őket. Nehéz sorozat előtt állunk. Azzal ha bántjuk őket biztos nem jutunk előrébb.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 10:09

  4. Herkules írta:

    Nem ment Nekik tegnap, az tény. 🙁 A sok negatív dolog mind-mind kihat ám rájuk, gondolok itt az első osztályból való kizárásra, a szurkolók petrádákkal történő rendbontására… Mit vár a magyar nemzet, ha nincs megfelelő hozzáállás a Fradihoz, sem a szurkolók által, sem pedig politikai tekintetben…

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 10:21

  5. Róbert Gidda írta:

    Egyszerű a képlet!
    Ha a játékosok döntő többsége nem tudja mi az oka annak, hogy egész tavasszal ennyire szint alatt teljesítenek, akkor szögre kell akasztani a cipőt.
    Nem kell focizni.
    Vagy meg kell kérni az edzőt, hogy egy-egy játékos a lelátóról nézhesse a meccset, akkor majd tudni fogja, hogy miért nem megy.

    A foci, egy egyszerű játék. 2 x 11 emberből áll a keret. Van két kapu. Mindkét fél a másik kapuját rohamozza. Igyekszik gólt vagy gólokat lőni a másik csapatnak. Ez a cél. Ha ez nem megy, nem muszáj játszani.

    Ja, az nem megy, hogy állandóan hátra passzolgatunk, ha véletlenül egy cselt kell csinálni, akkor inkább a másik felé passzolom, akin már ott liheg az ellen két játékosa…
    Kár, hogy nincsenek grundok… ott megtanult mindenki focizni, aki akart, ha nem ment, akkor be se vették a játékba.
    Most meg nyavalygunk jó pénzért?
    Nem látom a nagy kardió edzések eredményét, mint csigák, fejben és lábban egyaránt. Nem egy meccsen, egész szezonban!

    Minden tiszteletem Lipcsei Péteré, de észre kellene vennie, hogy eljárt az idő a feje felett. Kár ledózerolnia a mostani játékával a dicső múltat. Ami már nem megy, azt nem kell erőltetni, hiába a cél, hogy megdöntsön egy csúcsot.

    Ki is állította azt nem oly régen? A mostani csapat egyetlen tagja se üti meg a Fradi szintjét!

    Na ez az, ami nagyon igaz!

    Üdv: Róbert Gidda

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 15:49

  6. Roland írta:

    Van még ennél lejjebb gyerekek?Katasztrófa ez a Magyar fuball.Azért mindörökké HAJRÁ FRADI!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 20:04

  7. ftc ireland írta:

    kell egy kis ido s egy par uj jatekos,sajnos ez a keret egyenlore nem bajnokeselyes es ha azt szeretnenk hogy az legyen,valtozasra van szukseg a keretben!sajnos en irorszagbanban csak a duna tv-en tudok nezni FRADIMECCSET de sajnos meg nem volt szerencsem nyertes meccs utan felallni a tv elol,egy meccset sem nyertunk meg penteki napon!en bizom a fiukban,kis valtozas kell,sok sikert,MINDOROKKE FERENCVAROS!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 4. 23:43

  8. ftc ireland írta:

    KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET A CSAPATNAK,FTC BARATI KOR STABJANAK,FERENCVAROSI TORNA CLUBNAK!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 5. 06:36

  9. Vinis Ferenc írta:

    Először is Kellemes Húsvéti Ünnepekeket!!!!!!!! a csapatnak.
    Másodszor is tényleg nem játszotunk jól de szerintem Rafa és Morrison helyett Kulcsárt és Bencét kellene játszatni vagy esetleg Lipcseit de ezt én gondoom így igaz Nyilasi Úr is.Fel a fejjel és küzdeni tovább.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 5. 09:49

  10. ftc ireland írta:

    nem baj fiuk,ez a bajnoksag lemegy ahogy le megy,bar en bizom benne hogy elobbre lepunk a tablazaton AZTAN JON AZ UJ BAJNOKI SOROZAT,KICSIT EROSITUNK ES MIENK LESZ UJRA MAGYARORSZAG,ROLUNK A FRADIROL FOG SZOLNI A MAGYAR FOCI,S HA VALAKINEK FELTESZIK A KERDEST HOGY MAGYAR FOCI-MINDENKINEK A FRADI JUT MAJD ESZEBE,A TOBBI CSAPAT MELLETTUNK CSAP EPIZOD SZEREPET FOG KAPNI!legyunk turelmesek,ne bantsuk a csapatot,ha nem megy jol nem azt jelenti hogy nem akarnak jol jatszani,ennyi van par jatekosban,erositunk s ZOLD-FEHERBE BORITJUK MAGYARORSZAGOT,”VOLT DICSO MULT,VAN KICSIT GYENGE JELEN DE JON A DICSO JOVO!”HAJRA FERENCVAROS,jovore csak dicsero sorokat fogok itt olvasni a csapatrol,biztos vagyok benne,lelatokat meg tolteni,drukkolni,eltetni a csapatot,ez a mi CSAPATUNK,a mi kedvenceink,en mecstol-meccsig lazba vagyok,allig birom kivarni hogy ujra kezdodjon a kovetkezo merkozes,hetkoznapi napok csak ures napok,az igazi unnepnap mikor a csapatunk jatszik!turelem bajnoki cimet s kivalo fradijatekot terem!MINDOROKKE FERENCVAROS es KOSZONJUK HOGY LETEZEL,VAGY NEKUNK!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 6. 12:47

  11. Kálmán írta:

    Ez a teljes szégyen pár éve amikor pénz se volt és hatodik helyen álltunk egy szót se szóltam ez most nagyon durva. Ezek az angolok azt hitték akik még az angol II. osztályba sem férnek be avval itt lehet eredményt elérni….
    Minősíthetetlen Elsősorban Kevin úr hibája de valószínűleg Berki Krisztián a legrosszabb választás akit választhattak.
    Most van pénz és még olyan foci sincs mint amikor kiraktak minket az NB.I -ből.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 7. 15:23

HOZZÁSZÓLÁS