2024. április 26. péntek

Játékosaink véleménye másnap …

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 17.

Nemcsak mi, játékosaink is alhattak már egyet a mérkőzésre. Ezúttal nem közvetlenül a meccs után, hanem másnap kérdeztük őket. A lényeg azonban ugyanaz, hogy látták, hogy értékelték?

Tóth Bence

Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, tudtuk, hogy a Debrecen jönni fog és gólt akar majd szerezni. Úgy gondolom, ez nekünk kedvezett, mert az eddigi hazai mérkőzéseinken beálltak az ellenfeleink védekezni. A Debrecennel megpróbáltunk egy jó meccset játszani és úgy gondolom ez sikerült is. Nagyon jó, hajtós mérkőzés volt. Ez egy tipikus egygólos mérkőzés volt és úgy néz ki, mi voltunk a jobbak, mert ezt a gólt mi tudtuk megszerezni. A meccs után még megnéztem gyorsan a gólomat, mikor belőttem, nem is tudtam, hogy hova fussak. Nagyon jó érzés volt, a hideg rázott. Ilyen meccsen jó gólt szerezni, főleg győztes gólt. Nagyon nagy élmény volt nekem.

Csizmadia Csaba

Azt kell mondjam, hogy jobban játszottunk mint a Debrecen. A párharcainkat megnyertük, ahogy már az MTK ellen is, és ez ennyit jelent. A Debrecen a kapufán kívül, valójában helyzetig sem jutott. Feltétlenül megérdemeltük ezt a sikert. Ahogy már a meccs előtt is mondtam, azok ellen a csapatok ellen, akik fel merik vállalni a játékot, mi is tudunk játszani. Ez most be is bizonyosodott, és Short is elmondta az öltözőben, hogy nem lepődött meg a győzelmen, mert bízott a csapatban folyamatosan. Bízott az elvégzett munkában, és azt mondta, folyamatosan így kell dolgoznunk, a következő meccseinken is így kell játszani és akkor ott sem lehet baj.

Magaddal mennyire voltál elégedett?

Ezen a meccsen sokat kellett védekeznem, és nem nagyon tudtam felmenni, mert lezárták a területeket. Az elsődleges azonban, hogy a védekező feladatomat megoldjam és utána, ha ez megvan, akkor kell belépnem a támadásokba. Gólt nem kaptunk, és ez nagyon pozitív. Összességében örülhetünk, mert a győzelem teljesen megérdemelt. Amit viszont külön ki kell emeljek, az a szurkolótáborunk. Ennyit számít a jelenlétük, közösen behúztuk ezt a sikert, mert az ő befolyásuk is nagyban hozzájárult ehhez a győzelemhez. Én először játszottam hazai mérkőzésen ennyi szurkoló előtt itt a Fradiban, és úgy gondolom, ha ilyen hangulat lett volna eddig a meccseinken, akkor már előrébb tartanánk. Úgy gondolom, ez most már húzni fog minket és jönni fognak a további jó eredmények is. Ismét bebizonyítottuk, hogy együtt van a csapat, tudunk küzdeni egymásért, ez sokat számít. Akár több gólunk is lehetett volna, egyet még megadhattak volna, de a legfontosabb, hogy mi rúgtuk, nem pedig kaptuk a gólt a mérkőzésen, ezért miénk is lett a győzelem.

Balog Zoltán

Jól játszott a csapat, ez téma is volt az öltözőben, Short is mondta, hogy ez egy nagy teszt a csapat számára. Sajnos idáig sok olyan csapattal játszottunk, akik tíz emberrel védekeztek ellenünk. A játszó csapatok számunkra előnyösebbek, az MTK ellen is látszódott már, hogy a csapat jobban tud érvényesülni. Tetszett a pörgés és látszott, hogy mindenki koncentrált volt és odatette magát. A Debrecen nem volt felpörögve ezen a meccsen, de nyilván ez a mi érdemeinken egy cseppet sem csorbít. Elding gólját én szabályosnak láttam, Bence gyönyörű gólt rúgott. Érződött hogy visszatértek a szurkolóink és hazai pályán játszunk.

Sérülésedből felépültél?

Csütörtökön már a csapattal edzettem, bár még az edzés egy részét külön végeztem tőlük. Bízom benne, hogy hétfőtől együtt edzhetek már velük és erőben is utolérem magam. Ez a kilenc nap kihagyás nem jelenthet különösebb problémát. A ligakupán már játszani szeretnék az Újpest ellen, bízom benne, hogy jövő héten már teljes értékű leszek.

Kulcsár Dávid

Én úgy érzem, aránylag jó játékkal sikerült megvernünk a címvédőt, amiben a szurkolóink is segítségünkre voltak, mint tizenkettedik játékosok. Rászolgáltunk erre a három pontra, akadt a Debrecennek is helyzete, de nekünk egyértelműen több volt, amiből mi egyet értékesíteni is tudtunk. A saját játékommal soha nem vagyok elégedett, többet vártam volna, de sajnos lehetőségem nem volt. Szerettem volna helyzetbe kerülni, de most ennyit tudtam a játékhoz hozzátenni. Küzdöttem, hajtottam, előbb utóbb jönni fognak a gólok is. Nagyon jó érzés volt, hogy újra mögénk állt a tábor, egymásra talált szurkoló és a csapat. Remélem Fehérvárra is sokan fogják elkísérni a csapatot, aztán jön az Újpest és reméljük egyre többen jönnek majd ki a stadionba.

Megyeri Balázs

Végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Együtt volt a csapat, és mind védekezésben, mind támadásban felülmúltuk a Debrecent. Kiemelném a közönségünket, hiszen ők is kellettek ahhoz, hogy ezt a mérkőzést egy góllal be tudjuk húzni. A csapaton lehetett szerintem érezni, hogy mennyire küzdünk értük is. Megérdemelten nyertünk és reális ez az egygólos győzelem, ugyanis mi többet tettünk érte. Sokkal több kidolgozott helyzetünk volt, mint az ellenfelünknek.

Istenes Tibor

Képek: FTC Press

A végére ugorhat és hozzászólhat.

7 hozzászólás

  1. franto1984 írta:

    Alázattal, agresszivitással, akarással, kuzdeni tudással és nem utolsó sorban jó focival gyoztuk le a DVSC-t. Nagyszeru iramú, jó színvonalú, élvezheto mérkozés volt, ahol egyértelmuen a Fradi akarta jobban a gyozelmet, nem is kicsit…!

    Hatalmas gratula a srácoknak! Remélem senki nem esik a ló túlsó oldalára és szombaton folytatás kovetkezik, ugyan ilyen alázattal…!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 14:23

  2. Herkules írta:

    Tóth Bence a legnagyobb játékos!!! Hatalmasat rúgott, bármelyik csatárunk megirigyelhetné!!!! HAJRÁ FRADI !!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 14:50

  3. fradista66 írta:

    Nagyon jó volt a csapat,a védekezésünk már szinte hibátlanul játszotta végig a mecset
    A tábor elött emelem kalapom , ez igazi sportszerű szurkolás volt
    ERKÖLCS ERŐ EGYETÉRTÉS
    HAJRÁ FRADI!!!!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 18:58

  4. ftc ireland írta:

    GRATULALOK A CSAPATNAK,NAGYON BOLDOG VAGYOK HOGY SIKERULT NYERNI,ELOSZOR ELTEM AT GYOZTES MECCSET PENTEKI NAPON A TV-BEN MIOTA VISSZAKERULTUNK AHOVA MINDIG IS TARTOZTUNK-UNK!KOSZONOM A JATEKOSOKNAK EZT A KELLEMES PENTEKI ESTET,NAGYON JOL JATSZOTTAK,IGAZ VOLTAK HIBAK,DE MEGERDEMELTEN GYOZTUNK.CSAK IGY TOVABB,UJRA GYOZELMET,SZURKOLOTABORNAK GRATULALOK,FANTASZTIKUSAK VOLTAK,BAR CSAK OTT LEHETTEM VOLNA,AMIT KICSIT HIANYOLTAM HOGY KEVESEBBEN VOLTAK MINT VARTAM,GRATULALOK NEKTEK FRADITARSAIM,ILYEN TABOR ELOTT VETEK KIKAPNI,CSAK GYOZNI LEHET!HAJRA FRADI,MINDOROKKE FERENCVAROS!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 20:38

  5. bockor írta:

    Nem igaz, hogy jól játszottunk, mert én ennyi p.csán rúgott labdát még életemben nem láttam. Viszont óriásit küzdöttünk, jobban akartuk a győzelmet, ezért teljesen megérdemelt a sikerünk.
    Persze kellettek ehhez kiemelkedő teljesítmények is. Megyeri ismét magabiztos, a Dragóner, Tutoric belső védő kettős tökéleteset produkált, Doherty lejátszotta az első jó meccsét és az Adnan-Schembri csere is nagyot lökött a csapaton. Bence fantasztikus gólt lőtt! Ami nagyon örömteli, hogy az MTK meccs után, ismét átlövésgólt szereztünk. Csak azt nem értem,miért kellett több mint 20 fordulónak eltelnie ahhoz, hogy rájöjjünk, ez egy igen hatásos fegyver.
    Tibu barátom, nagyon hálás lennék Nektek egy Tutoric interjuért! 🙂

    Hozzászólás ideje: 2010. április 18. 09:29

  6. Sasi írta:

    Ugyan így gondol, ahogy Bockor, tökéletes leírta a tegnapi meccsről a véleményét.
    (véleményem)
    Ha továbbra is így tudnak küzdeni, egymásért és értünk, akkor nem lehet probléma…
    Persze az is kell, hogy ne álljanak be ellenünk védekezni…
    (A vidi, dózsa, Győr, tuti nem fog…)
    Azért remélem, hogy a tábor is eggyé válik…

    Hozzászólás ideje: 2010. április 18. 10:48

  7. moncsi1 írta:

    Sasi, gondjaid vannak a ragozással? 😀

    Hozzászólás ideje: 2010. április 18. 16:59

HOZZÁSZÓLÁS