2024. április 16. kedd

Amikor elfogadják a Fradi javaslatát

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. szeptember 22.

Igaz, nem futballról beszélünk. Kosárlabdában esett meg az eset. Az FTC Női Kosárlabda Szakosztálya kitalált valami eddig példátlant, javaslatát elküldte a szövetségbe, amely támogatta azt, sőt megbízta a lebonyolítással. Így a magyar csapatsportágakban egyedülálló módon először kerül megrendezésre egy olyan esemény, ahol egy bajnoki szezon teljes fordulója, jelesül a a 2010/2011-es női kosárbajnoki szezon nyitófordulója egy helyszínen kerül lebonyolításra.

Női Kosárlabda Liga Raiffeisen Bank Nyitóforduló 2010

Példátlan összefogásnak lehetnek szemtanúi azok, akik kilátogatnak a Kőbányai úti FTC csarnokba szeptember utolsó hétvégéjén. Ekkor rendezik a Női Kosárlabda Liga Raiffeisen Bank nyitófordulóját. A legmagasabb osztályban 12 csapat lép parkettre, de eljön a 13-ik is, hogy együtt hirdessék a magyar kosárlabdázás összefogását a sportág további népszerűsítéséért.

A két nap alatt egy helyszínen hat mérkőzést, a női kosárlabda bajnokság teljes első fordulóját tekinthetik meg az érdeklődők. A színvonalas mérkőzések mellett egy, a magyar sportban eddig példa nélküli fotózáson is részt vesznek a kosárlabdázó hölgyek. A teljes magyar női első osztály mezőnye, a szebbik nem több mint 150 képviselője áll össze egy fénykép erejéig, amely a 2010-2011-es bajnokság és a magyar kosárlabdasport összefogásának jelképe lesz. A szervezők – a Női Kosárlabda Liga, a Nanette-FTC, valamint a Sport&Media Kft. – gondoskodnak arról, hogy a szépséget, az összefogást és a sportot jelképező fotó minden városban, ahol a női kosárlabda az élvonalban képviselteti magát, a kosárlabdázásért és a szép hölgyekért rajongók számára jól látható helyre kerüljön.

S hogy emberileg is közelebb kerülhessenek egymáshoz a játékosok, vezetők és szponzorok az első nap lezárásaként egy közös szezonnyitó bankettre kerül sor remélve, hogy a „kosárlabdacsalád” egy igazán soktagú közösséggé válik. Nem titkolt célja a rendezvénynek a hazai női kosárlabda népszerűsítése és egyben az emberek megismertetése ezzel a nagyszerű és igencsak szerethető sportággal. A rendezvény tehát jóval több mint 6 mérkőzés egy helyszínen, az igazi mondanivaló a mérkőzések mögött rejlik: az összefogás, a női szépség, Magyarország és egyben a magyar sport hirdetése a kosárlabda eszközeivel!

A program és a jegyárak:

Ugyancsak fontos információ, hogy azon diákoknak, akik bemutatják a diákigazolványukat és ezzel együtt valamilyen szurkolói ereklyét (pl. szurkolói sál, mez, dob stb.) félárú a belépés.

A 18 év felettiek pedig a jegyük mellé ajándékba kapnak egy pohár sört, amelyet a csarnok előtt felállított sörsátorban fogyaszthatnak el.

Mindenkit szeretettel vár az FTC Női Kosárlabda Szakosztálya.

És természetesen, HAJRÁ FRADI!

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS