2024. április 20. szombat

Segítsünk!

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. október 7.

Tegnap óta olvasható az ftc.hu hivatalos oldalon, hogy az FTC Labdarúgó Zrt. a Sport and Media Kft. segítségével gyűjtést szervez az országunkat sújtó legújabb katasztrófa, a kiömlött vörös iszap okozta károk elszenvedőinek. A kezdeményezéssel maximálisan egyetértve kérünk minden fradistát, aki teheti, segítsen bajbajutott embertársain.

A segítség lehet tárgyi.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása alapján leginkább az alábbiakban lehet hiány: gumicsizma, esőkabát, esőköpeny. Kérjük, hogy amennyiben módjukban áll segíteni, a felajánlott adományokat október 16-ig – hétköznaponként 9.00 és 16 óra között – juttassák el az FTC székházába, az Üllői út 129. címre, amely adományokat az FTC Labdarúgó Zrt. és a Sport & Media Kft. együtt fogja elvinni a katasztrófa helyszínére.

A segítség lehet pénzügyi.

Két telefonszámot lehet tárcsázni. A 1752 a Nemzeti Segélyvonal száma, itt minden hívás 250 Ft-ot jelent. Ezt a számot a T-Com és az Invitel ügyfelei hívhatják a vezetékes telefonjaikról vagy a T-Mobil ügyfelei a mobiljaikról. A 1749 számot a Magyar Vöröskereszt működteti, ide bármilyen mobilról lehet tárcsázni vagy az “ISZAP” szót SMS-ben elküldeni hívásonként 200 Ft-ért.

Átutalással a Veszprém Megyei Önkormányzat által nyitott elkülönített számlára lehet a pénzadományt eljuttatni:
Számlaszám: 11748007-15431954-10104002
Megjegyzés: “A vörös iszap sújtotta területek újjáépítésére”

Az FTC Baráti Kör a fenti számlára 25 000 Ft-ot utal át.

Nem lehet eleget kérni, aki teheti, csatlakozzon! Köszönjük!

(Felhasznált fotó: MTI/Varga György)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS