2024. április 19. péntek

Nyerteseink a kedvencükkel: Darryl és Hoffmann Attila

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. március 22.

dscn2995A közelmúltban véget ért nyereményjátékunk egyik felajánlása volt, hogy a győzteseket összehozzuk egy kedvencükkel.

Darryl nyerte a játékot. Kérése meglepő volt, ám nem teljesíthetetlen. Nem mondtuk, hogy csak futballistát lehet választani. Darryl Hoffmann Attilát, jégkorongcsapatunk emblematikus alakját választotta.

Hoffmann Attilát személyesen nem ismertem. Ám a felajánlás teljesítése nem függhetett ettől. Merthogy ismertem olyanokat, akik Hoffmann Attiát is ismerik. A telefonszám megismerése után pedig ment minden, mint a karikacsapás. Attilának elmondtam, miért keresem, aki a telefonban is érezhetően meglepődött, ám nagyon örült, és készséggel segített. A Fradi ma este játszotta ebben a bajnokságban utolsó mérkőzését, amely előtt találkozhatott a győztesünk a kedvencével.

Darryl elmondta, hogy számára miért Hoffmann Attila a választás. Ő volt az, aki nem hagyta cserben a csapatot, bár hívták őt is, kitartott a sikerek után a létéért küzdő szakosztályban is, ami az ő kitartásának is köszönhetően nem tud elsüllyedni, mert nem süllyedhet el. Ők is demonstrálják, Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz…

Darryl számára az említettek okán Hoffmann Attila testesíti meg a fradizmust. És ma, mint képünk is bizonyítja, találkozhattak.

Egészen biztosan sok mindenről beszéltek, amiről majd Darryl számolhat be, mert ez az Ő napja is volt. A beszélgetés végén együtt mentek Pesterzsébetre, Attila játszani, Darryl szurkolni. A csapat nyert 6:5-re, ám az utolsó másodpercekben bekapott gól fájdalmas volt. Ezen múlott az 5.hely, sírtak a nézőtéren és sírtak a pályán az igazi fradisták. Mi viszont ne sírjunk, inkább örüljünk, hogy ilyen játékosaink és ilyen szurkolóink vannak, mert ez a garanciája annak, hogy a Fradi hoki él és élni fog, a sikerek pedig nem maradhatnak el. Számunkra ez a szezon is győzelemmel ért fel!

Simon Sándor

A találkozó ideje: 2009. március 22.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS