2024. május 11. szombat

Az FTC labdarúgásának edzői …

Az FTC Baráti Kör 2024. áprilisi összejövetele

Az FTC Baráti Kör 2024. márciusi összejövetele

Az FTC labdarúgásának vezetői …

Elhunyt Kemény Kázmér

Az FTC Baráti Kör 2024. februári összejövetele

Arcok a régmúltból: Mednyánszky Kánitz Henrik

Arcok a régmúltból: Horváth Ferenc

Színdarab Tóth potyáról

Elhunyt Tolonics Sándor

2009. október 10., 2009bejegyzések archívuma

Október 11. 120 esztendeje született Schlosser Imre

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. október 10. 1 Hozzászólás

Fradi_1011Úgy tűnik, fradista nézőpontból egyáltalán nem nevezhető érdektelennek az októberi naptár eleje. Harmadik napja van miről írni, van miről megemlékezni.

Október 11-e olyan embert juttat az eszünkbe, akiről az elmúlt egy évben többször is megemlékeztünk, Schlosser Imrét, a legendás Slózit. Olvassa el a teljes cikket »

Búcsú Schlegel Oszkártól

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. október 10. 4 hozzászólás

DSCN3404Egy héttel ezelőtt arról tudósítottunk, hogy Budapest-Zugló Önkormányzata posztumusz kitüntetést adományozott Schlegel Oszkárnak. Annak a beszámolónak a végén megemlítettük, hogy hol és mikor lehet elbúcsúzni az elhunyttól, elhelyezni a tisztelet és a kegyelet virágait. Olvassa el a teljes cikket »

Ők 154-en

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. október 10. SZÓLJON HOZZÁ

Válogatott mezfradi-mezSzombat van, ilyenkor a bajnoki szezonban meccsre szoktunk készülni. Persze, ha nem pénteken vagy éppen vasárnap játszik a csapatunk. Ezen a héten azonban nem kell készülnünk, hiszen a VB-selejtezők utolsó előtti fordulója közbeszólt, átmenetileg szünetel a bajnokság.

Mi azonban nem tudunk nem felkészülni. Kerestünk egy olyan apropót, mellyel össze lehet kötni honlapunk céljait a válogatottal. Meg is találtuk a kapcsot. Emlékezzünk meg azokról a játékosokról, akik a történelem folyamán a Fradi játékosaként lettek válogatottak. 154 ilyen játékost találtunk, következzenek ők 154-en… Olvassa el a teljes cikket »