2024. április 24. szerda

Két vélemény a derbiről

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. május 2.

Nem, nem mardt el ez a rovat, bár gondolkodtunk az ideiglenes felfüggesztésén.

Gondolkodtunk, mert a megkérdezett játékosok többsége – teljesen érthetően – elkeseredettségében most nem kívánt nyilatkozni. Így csak kettejük véleményét írjuk le, egy kis késéssel. Egyikük játszott, másikuk pedig legnagyobb sajnálatunkra – mert tőle sokat vártunk – velünk együtt csupán nézhette a mérkőzést. A képen is látható fotó sajnos nem ezen a mérkőzésen készült. Bár ott készülhetett volna …

Csizmadia Csaba

– Szerintem, ha a helyzeteinknek csak a felét érvényesíteni tudtuk volna, akkor ezt a meccset simán megnyerjük.
– Ezt én is így gondolom, de meg kell mondjam, hogy nagyon fáj ez a kudarc. Sőt, kétszeresen fáj, mintha egy másik ellenfél ellen szenvedtünk volna vereséget. Azt hiszem, a három kapufánk magáért beszél, ezek óriási helyzetek voltak és most ez engem nagyon bánt. A második félidőben szinte csak bekkelt az Újpest és nem nagyon voltak helyzeteik. Az első félidőben sem nagyon tudok a góljukon kívül sok említésre méltó dolgot mondani. A futball ilyen, ők berúgták a helyzetüket, mi pedig sajnos kihagytuk. Nem is tudok szinte mást mondani, csak azt, hogy nagyon fáj. Azt gondolom ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget.

– Először játszottál Fradi-Újpest mérkőzésen. A vereségtől eltekintve, milyen érzés volt ezen a meccsen pályára lépned?
– Csodálatos volt. Amit a szurkolóink produkáltak, az előtt le a kalappal. Miattuk is nagyon nagy fájdalom van bennem, mert ők sem érdemelték meg ezt a vereséget. Egyszerűen fantasztikusak voltak, megérdemelték volna a győzelmet.

Tóth Bence

– Kívülről nézted a mérkőzést, milyen érzések kavarognak benned?
– Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Lehetett volna egy picivel több szerencsénk, ha koncentráltabbak lettünk volna, akkor még a győzelem is kijöhetett volna ebből a meccsből. Nem játszott túl jól a csapat, de megvoltak így is a helyzeteink. Sajnos most a kapufáról mindig kifelé pattant a labda.

– Ezen a mérkőzésen, sajnos sérülés miatt nem játszhattál.
– Mindent megtettünk azért, hogy ma tudjak játszani, de sajnos csak huszonnégy óra állt a rendelkezésünkre. Egy–két nap alatt meggyógyulok, de nem akartuk kockáztatni, hogy egy még súlyosabb sérülést szerezzek ebből. Sajnos pont ezt a meccset kellett kihagynom, pedig nagyon szerettem volna játszani.

– A Győr ellen már bevethető leszel?
– Abban az esetben, ha ilyen tempóban javulok, akkor már kedden az edzőnk rendelkezésére állok. Azt viszont, hogy betesz-e a csapatba, még nem tudom.

Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. ftc ireland írta:

    NAGYON-NAGYON SZOMORU VAGYOK,A VERESEGET BIZTOS HOGY NEM ERDEMELTUK MEG DE HA NEM NAGYON MEGY A JATEK,AKKOR A SZIV TUDJA HELYETTESITENI AZT,EZ EGYENLORE A CSAPAT 70%-BAN NINCS,NEM IS LEHET MEG,NEM TUDJAK FELFOGNI EGYENLORE MI AZ HOGY FERENCVAROSI TORNA CLUB LABDARUGOJA,ES HOGY MENNYIRE FONTOS EGY ILYEN DERBI MINT AZ ujpestel.TOVABBRA IS HAJRA FRADIKA,MINDOROKKE FERENCVAROS,MEG MINDIG BIZOM SZEBB JOVOBEN S ELJON,A SZURKOLOK FANTASZTIKUSAK VOLTAK,NEM ERDEMELTEK MEG A VERESEGET!

    Hozzászólás ideje: 2010. május 2. 14:22

HOZZÁSZÓLÁS