2024. március 29. péntek

Nagy találkozások

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. július 16.

DSCN4738A Groupama Aréna Üllői úti pénztáránál idősebb úriemberek gyülekeztek. Voltak, akik egyből régi ismerősként üdvözölték egymást, de voltak, akik csak találgatták, hogy ki lehet a másik, de végül nagyon megörültek egymásnak.

DSCN4748DSCN4722A találkozás oka az volt, hogy az FTC elnöke, Kubatov Gábor meghívta az FTC olimpiai- és világbajnok bajnok sportolóit, a VVK-győztes csapat játékosait, hogy a labdarúgó csapat bajnoki mérkőzéseire egy-egy éves bérletet adjon át nekik. Természetesen a bérletátadás előfeltétele az esetükben is az új rendszerű regisztráció, az új szurkolói kártya kiváltása volt. Senki nem tiltakozott ellene, korszerűnek, gyorsnak találták.

DSCN4744A sas szobornál végrehajtott csoportos fotózás után a meghívottak rövid stadionlátogatáson vettek részt, először a lelátóról szemlélték meg a pályát, majd kipróbálták, milyen érzés az új aréna gyepére lépni. A látogatás a Fradi Múzeum megtekintésével zárult. Jó volt ennyi elégedett arcot látni!

DSCN4766A képek alapján meg lehet próbálni azonosítani a legendáinkat. Segítségül, összeállítottam a megjelent egykori futballistáink névsorát. Egészen jó kis csapatot össze lehetne állítani belőlük, bár nem mindenki szerepelhetne az eredeti posztján, mivel túlsúlyban vannak a csatárok: dr. Géczi István, Horváth László, dr. Juhász István, Szűcs Lajos, Karába János, Fenyvesi II József, Szőke István, Rátkai László, Friedmanszky Zoltán, Németh Miklós, Rákosi Gyula, dr. Fenyvesi Máté. Micsoda névsor!

A példaértékű eseményen a labdarúgás mellett a többi sportág kiválóságai is jelen voltak. A vízilabdázókat három olimpiai bajnok, Ambrus Miklós, Kósz Zoltán és Székely Bulcsú, a tornászokat a kétszeres olimpiai bajnok dr. Magyar Zoltán, a birkózókat pedig az olimpiai aranyérmes Sike András képviselte.

Hajrá Fradi!

SzB
2014. július 15.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Takács Gábor írta:

    SZÉP és ÜDVÖZLENDŐ GESZTUS az ELNÖK ÚRTÓL !!!

    Hozzászólás ideje: 2014. július 27. 14:17

HOZZÁSZÓLÁS