2017. április 24. hétfő

Mérkőzés utáni nyilatkozatok …

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 25.

Néhány játékost ismét megkérdeztünk a mérkőzés után, miközben az öltözőből a busz felé tartottak …

Ferenczi István

– Ez egy harcos, igazán küzdelmes mérkőzés volt. Szeretnék gratulálni az idegenből elhozott egy ponthoz.
– Köszönöm. Csalódott lettem volna, ha elveszítjük ezt a meccset, mert nagyon sok munkát fektettünk ebbe az eredménybe. Nem játszottunk jól, annyira én nem is élveztem ezt a játékot, mert vissza kellett futni a középpályások vonalába és ott védekeznünk. Ez egy ilyen meccs volt. A pozitívum, hogy a Fehérvár két meccsből egyszer sem tudott megverni minket, pedig ők vezetik a bajnokságot. Ebből kéne kiindulnunk és a kettőt ötvözni. A küzdelem megvolt a Debrecen ellen is, csak ott jobban játszottunk.

– Elől nagyon megfogtak benneteket, azért volt nehéz a támadójátékunk?
– Valójában nem értünk fel, mert legtöbbször levegőben próbáltak megjátszani minket és ha volt visszapassz, akkor nem nagyon kaptunk támogatást a középpályáról, mert messze volt tőlünk. Ez egy picit gond az egész szezonban, ezt kell majd jobban begyakorolni és akkor biztos vagyok benne, hogy jó csapat leszünk.

– A döntetlennel elégedett vagy?
– Az döntetlennel látatlanban is mindenki elégedett lett volna, így meg a meccs után pedig még inkább. A Megyó nagyszerű volt, fantasztikus a kölyök. Egész héten, egész szezonban nagyon jól dolgozik a Kakas Lacival, egy szavunk nem lehet rá, ezt a pontot most neki köszönhetjük.

Kulcsár Dávid

– Sérülés miatt, le kellett cserélni, hogy érzed magad?
– Sajnos nem jól, a combom valószínűleg beszakadt, azt még nem tudom, hogy részlegesen, vagy pedig teljesen. Minden lépésnél feszül az izom. A doki azt mondja a minimum a részleges szakadás, de lehet, hogy durvább. Majd kiderül.

– Egy pár szót mondanál a mérkőzésről is?
– Az utolsó fél órát láttam, mert az első félidőben jegeltem és feküdtem az öltözőben a padon. A félidőben kezelt a Lipcsei Gabi és valamikor a hatvanadik perc környékén tudtam kimenni nézni a meccset. Az egy pont nem rossz itt Fehérváron és reméljük, hogy a jövő heti derbin ez pozitív hatással lesz ránk.

Lipcsei Péter

– Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Így látod Te is?
– Igen ebben egyetértünk. A legfontosabb, hogy szereztünk Fehérvárról egy pontot, hiszen öt nagyon nehéz meccs elé néztünk, amiből már elment három és szerzett a csapat öt pontot. Azt gondolom jelen pillanatban ez a legfontosabb. Nagyon várom a pénteki mérkőzést, ahol mindenféleképpen győzni szeretnénk az Újpest ellen.

Megyeri Balázs

– Ferenczi István azt mondta, hogy ma neked köszönhetjük az egy pontot. Ehhez mi is gratulálunk neked. Miként láttad Te ezt a meccset a kapuból?
– A Videoton érvényesítette az akaratát, végig fölényben játszottak. Próbáltak helyzeteket kialakítani, melyeket néha szerencsével, de inkább közös munkával sikerült hárítanunk.

– Támadásban miért volt ma a csapat halványabb, mint amit vártunk?
– Talán a védekezés felőrölte az erőnket és nem maradt már kellő erőnk a támadásokra, mint amennyit szerettünk volna.

Dragóner Attila

– Küzdelemből jeles. Te is így láttad?
– Ebből a mérkőzésből a mai napon a legtöbbet hoztuk ki. A Videotonnak volt több lehetősége, de bírtuk erővel. A támadójátékunkat kell hatékonyabbá tenni, hogy az ilyen meccseket is legyen esélyünk megnyerni. Múlt héten megvertük a bajnokot, most pedig az első helyezett ellen, aki vezeti a bajnokságot, szereztünk egy pontot. Győzelemre szerettünk volna játszani, de ma ez az egy pont volt a maximum.

Csizmadia Csaba

– Gratulálok, a védelem ma csodálatos volt.
– Köszönöm, ezt én is így gondolom, hiszen megint nem kaptunk gólt. A döntetlen számunkra pozitív eredmény, mert a Videotonnak több lehetősége volt. Győzni szerettünk volna, ami nem jött össze, de hízelgő a jövőre nézve, hogy kapott gól nélkül hoztuk le ezt a meccset is. Jövő héten azonban az Újpestet meg kell vernünk!

– Milyen érzés volt neked a Videoton ellen pályára lépni?
– Furcsa volt, mert azért két és fél évet itt játszottam, de különösebben nem foglalkoztatott, mert a futballista élete ilyen. Már máshol játszom, nem a Videoton, hanem a Ferencváros játékosa vagyok. Annak örülök, hogy a Debrecen és a Vidi ellen gyűjtöttünk négy pontot, jövő héten pedig megverjük az Újpestet és az már hét.

Istenes Mónika és Istenes Tibor

(Felhasznált fotók: FTC Press)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

9 hozzászólás

 1. sznico írta:

  Ez sajnos nem fradi foci .A védelem jó, Stokley kivételével.A labdát sem megtartani sem megjátszani nem tudjuk.Csak rombolással foglalkozunk.Ez hosszútávon nem vezet sehova.

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 07:37

 2. balázs pécs írta:

  elégedett vagyok! annó mikor a másike dzőnk volt mindnekitőlm kikaptunk azt hittem kiesünk!!
  mióta ez az angol az edzőnk!!!jobban játszunk mindenkivel partiba vagyunk!!ez a lényeg most!!!gratulálok az egész csapatnak!!!végre ujra van 1 ütőképest csapatunk!!
  hajrá FTC!!

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 12:21

 3. solali írta:

  Gyorsabban, erősebben, messzebbre, magasabbra. Ez kellett volna Vidi elleni győzelemhez . Aki gyorsabban fut, az nagyobb területet birtokol. Aki gyorsabban, és többet. Labda nélkül, hogy könnyen lehessen embert találni a passzolásnál. Ebben nagyon gyenge a csapat. Ebben az esetben nem az ellenfélé lenne a középpálya. Már pedig aki nem birtokolja a középpályát, az támadni se fog. A felívelgetés nem taktika, hanem kényszerűség, mert nincs kinek adni a labdát. Gyenge muzsika volt, de a védelem dícsérhető.

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 12:37

 4. pápai írta:

  Eröltetjük az “angol stílust”,olyan játékosokkal,akik az angol harmadosztályban játszhatnának csak.Látszik,hogy az edző is védő volt.A védelmet úgy rakta össze,hogy csak rombolni tud.Támadás építés nulla. Néhány középpályás játékosnak gondot okoz a labdalevétel is. A csatárok jönnek vissza,hogy labdát szerezzenek.Ha előbbre akarunk lépni,akkor olyan játékosokra van szükség,amilyent a Lipcsei Peti mondott.Meg kell hogy üssék a Fradi szinvonalát.

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 13:48

 5. viktor írta:

  szerintem ahol a kapus a legjobb a csapatban a meccs után ott nem mondható , hogy a védelem jó volt.ma megint rosszul játszottunk mindneki.Megyeri volt az egyetlen aki elismerést érdemel

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 18:24

 6. Névtelen írta:

  Hajrá Fradi!!!!!!!!!!!!!

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 21:27

 7. wargas írta:

  Egy tuti! A népnek mindig kell a cirkusz.Egyébként már senki se járna meccsre.Az hogy az angolok mit művelnek a csapattal és milyen pocsék légiósokat hoznak ide az egy külön téma lenne.A Fradi szív csak a régiekben látszik. Angol Fradiszív nem létezik. Most elmegy a középmezőnyben végzés reális esély nincs is többre.De jővőre ?
  Ez a jött ment vásárolt társasággal semmire nem jutunk. És néző se lesz. Pedig a pénz abból is befolyó tétel.Nos Hajrá Fradi Az Újpestet azért verjétek el !!!!

  Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 23:26

 8. Andrea írta:

  Figyelem! Eladó egy eredeti fotó ami még a nagyapámé volt mivel ő is tagja volt a magyar labdarugó edzők testületének. Tehát erről egy tablókép amin többek közt Sebes Gusztáv mint elnök van jelen. Magyar Labdarugó Edzők Testülete 1927-1947 csak komoly érdeklődőket várok. Szeretném ha jó helyre kerülne a fotó. Ha érdekel megegyezünk.
  email: villamlik@freemail.hu

  Hozzászólás ideje: 2010. április 26. 07:50

 9. ftc ireland írta:

  en orulok maz egy pontnak,igaz a meccset nem lattam,de penteken biztos teljesen mas lesz a mecskepe.a videoton most jo kis csapat,lehet hogy a dontetlen jo eredmeny,kuzdeniakarasbol,vedekezesbol jelesre vizsgaztak.most jelesre kell vizsgazni az inteligens tamadofocibol az ujpest ellen,aztan igy tovabb,MINDOROKKE FERENCVAROS!

  Hozzászólás ideje: 2010. április 26. 12:30

HOZZÁSZÓLÁS


Legutóbbi hozzászólások

Az FTC Baráti Kör honlapja

  Felelős szerkesztő: Simon Sándor
    A honlapon megjelent tartalomban való közreműködésért és munkáért külön köszönetet mondunk
     Simon Józsefnek (ellenfeleink jelene, mérkőzések utáni publicisztika)
      Szántay Balázsnak (tudósítások megemlékezésekről, összejövetelekről, fotók)
       Zsiga Lászlónak (statisztika, történelem, események, eredmények)
        Dluhopolszky Lászlónak (karikatúra, humor)
         Harsányi Györgynek (fotók)
          Email: ftc.barati.kor@gmail.com
           Köszönjük, hogy megtisztelt a figyelmével! Várjuk észrevételeit, javaslatait!

           Legutóbbi hozzászólások

           Meghívó emléktábla avatására

           Bejegyzés ideje: 2017. április 21.
           Szerző: Admin

           Statisztikák

           Bejegyzés ideje: 2015. augusztus 7.
           Szerző: Simon József

           A Fradi dicső múltja, 80.rész – 1981-82

           Bejegyzés ideje: 2010. január 16.
           Szerző: Simon Sándor

           Fradi évfordulónaptár: 2011.03.16.

           Bejegyzés ideje: 2011. március 16.
           Szerző: Simon Sándor

           Lázár Gyulára emlékezünk

           Bejegyzés ideje: 2009. február 27.
           Szerző: Simon Sándor

           Mi lesz veled Ferencváros?

           Bejegyzés ideje: 2010. március 14.
           Szerző: Simon Sándor

           Mike István, az elfelejtett gólvágó

           Bejegyzés ideje: 2009. július 6.
           Szerző: Simon Sándor