2024. április 25. csütörtök

Mérkőzés utáni nyilatkozatok …

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 25.

Néhány játékost ismét megkérdeztünk a mérkőzés után, miközben az öltözőből a busz felé tartottak …

Ferenczi István

– Ez egy harcos, igazán küzdelmes mérkőzés volt. Szeretnék gratulálni az idegenből elhozott egy ponthoz.
– Köszönöm. Csalódott lettem volna, ha elveszítjük ezt a meccset, mert nagyon sok munkát fektettünk ebbe az eredménybe. Nem játszottunk jól, annyira én nem is élveztem ezt a játékot, mert vissza kellett futni a középpályások vonalába és ott védekeznünk. Ez egy ilyen meccs volt. A pozitívum, hogy a Fehérvár két meccsből egyszer sem tudott megverni minket, pedig ők vezetik a bajnokságot. Ebből kéne kiindulnunk és a kettőt ötvözni. A küzdelem megvolt a Debrecen ellen is, csak ott jobban játszottunk.

– Elől nagyon megfogtak benneteket, azért volt nehéz a támadójátékunk?
– Valójában nem értünk fel, mert legtöbbször levegőben próbáltak megjátszani minket és ha volt visszapassz, akkor nem nagyon kaptunk támogatást a középpályáról, mert messze volt tőlünk. Ez egy picit gond az egész szezonban, ezt kell majd jobban begyakorolni és akkor biztos vagyok benne, hogy jó csapat leszünk.

– A döntetlennel elégedett vagy?
– Az döntetlennel látatlanban is mindenki elégedett lett volna, így meg a meccs után pedig még inkább. A Megyó nagyszerű volt, fantasztikus a kölyök. Egész héten, egész szezonban nagyon jól dolgozik a Kakas Lacival, egy szavunk nem lehet rá, ezt a pontot most neki köszönhetjük.

Kulcsár Dávid

– Sérülés miatt, le kellett cserélni, hogy érzed magad?
– Sajnos nem jól, a combom valószínűleg beszakadt, azt még nem tudom, hogy részlegesen, vagy pedig teljesen. Minden lépésnél feszül az izom. A doki azt mondja a minimum a részleges szakadás, de lehet, hogy durvább. Majd kiderül.

– Egy pár szót mondanál a mérkőzésről is?
– Az utolsó fél órát láttam, mert az első félidőben jegeltem és feküdtem az öltözőben a padon. A félidőben kezelt a Lipcsei Gabi és valamikor a hatvanadik perc környékén tudtam kimenni nézni a meccset. Az egy pont nem rossz itt Fehérváron és reméljük, hogy a jövő heti derbin ez pozitív hatással lesz ránk.

Lipcsei Péter

– Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Így látod Te is?
– Igen ebben egyetértünk. A legfontosabb, hogy szereztünk Fehérvárról egy pontot, hiszen öt nagyon nehéz meccs elé néztünk, amiből már elment három és szerzett a csapat öt pontot. Azt gondolom jelen pillanatban ez a legfontosabb. Nagyon várom a pénteki mérkőzést, ahol mindenféleképpen győzni szeretnénk az Újpest ellen.

Megyeri Balázs

– Ferenczi István azt mondta, hogy ma neked köszönhetjük az egy pontot. Ehhez mi is gratulálunk neked. Miként láttad Te ezt a meccset a kapuból?
– A Videoton érvényesítette az akaratát, végig fölényben játszottak. Próbáltak helyzeteket kialakítani, melyeket néha szerencsével, de inkább közös munkával sikerült hárítanunk.

– Támadásban miért volt ma a csapat halványabb, mint amit vártunk?
– Talán a védekezés felőrölte az erőnket és nem maradt már kellő erőnk a támadásokra, mint amennyit szerettünk volna.

Dragóner Attila

– Küzdelemből jeles. Te is így láttad?
– Ebből a mérkőzésből a mai napon a legtöbbet hoztuk ki. A Videotonnak volt több lehetősége, de bírtuk erővel. A támadójátékunkat kell hatékonyabbá tenni, hogy az ilyen meccseket is legyen esélyünk megnyerni. Múlt héten megvertük a bajnokot, most pedig az első helyezett ellen, aki vezeti a bajnokságot, szereztünk egy pontot. Győzelemre szerettünk volna játszani, de ma ez az egy pont volt a maximum.

Csizmadia Csaba

– Gratulálok, a védelem ma csodálatos volt.
– Köszönöm, ezt én is így gondolom, hiszen megint nem kaptunk gólt. A döntetlen számunkra pozitív eredmény, mert a Videotonnak több lehetősége volt. Győzni szerettünk volna, ami nem jött össze, de hízelgő a jövőre nézve, hogy kapott gól nélkül hoztuk le ezt a meccset is. Jövő héten azonban az Újpestet meg kell vernünk!

– Milyen érzés volt neked a Videoton ellen pályára lépni?
– Furcsa volt, mert azért két és fél évet itt játszottam, de különösebben nem foglalkoztatott, mert a futballista élete ilyen. Már máshol játszom, nem a Videoton, hanem a Ferencváros játékosa vagyok. Annak örülök, hogy a Debrecen és a Vidi ellen gyűjtöttünk négy pontot, jövő héten pedig megverjük az Újpestet és az már hét.

Istenes Mónika és Istenes Tibor

(Felhasznált fotók: FTC Press)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

9 hozzászólás

  1. sznico írta:

    Ez sajnos nem fradi foci .A védelem jó, Stokley kivételével.A labdát sem megtartani sem megjátszani nem tudjuk.Csak rombolással foglalkozunk.Ez hosszútávon nem vezet sehova.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 07:37

  2. balázs pécs írta:

    elégedett vagyok! annó mikor a másike dzőnk volt mindnekitőlm kikaptunk azt hittem kiesünk!!
    mióta ez az angol az edzőnk!!!jobban játszunk mindenkivel partiba vagyunk!!ez a lényeg most!!!gratulálok az egész csapatnak!!!végre ujra van 1 ütőképest csapatunk!!
    hajrá FTC!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 12:21

  3. solali írta:

    Gyorsabban, erősebben, messzebbre, magasabbra. Ez kellett volna Vidi elleni győzelemhez . Aki gyorsabban fut, az nagyobb területet birtokol. Aki gyorsabban, és többet. Labda nélkül, hogy könnyen lehessen embert találni a passzolásnál. Ebben nagyon gyenge a csapat. Ebben az esetben nem az ellenfélé lenne a középpálya. Már pedig aki nem birtokolja a középpályát, az támadni se fog. A felívelgetés nem taktika, hanem kényszerűség, mert nincs kinek adni a labdát. Gyenge muzsika volt, de a védelem dícsérhető.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 12:37

  4. pápai írta:

    Eröltetjük az “angol stílust”,olyan játékosokkal,akik az angol harmadosztályban játszhatnának csak.Látszik,hogy az edző is védő volt.A védelmet úgy rakta össze,hogy csak rombolni tud.Támadás építés nulla. Néhány középpályás játékosnak gondot okoz a labdalevétel is. A csatárok jönnek vissza,hogy labdát szerezzenek.Ha előbbre akarunk lépni,akkor olyan játékosokra van szükség,amilyent a Lipcsei Peti mondott.Meg kell hogy üssék a Fradi szinvonalát.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 13:48

  5. viktor írta:

    szerintem ahol a kapus a legjobb a csapatban a meccs után ott nem mondható , hogy a védelem jó volt.ma megint rosszul játszottunk mindneki.Megyeri volt az egyetlen aki elismerést érdemel

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 18:24

  6. Névtelen írta:

    Hajrá Fradi!!!!!!!!!!!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 21:27

  7. wargas írta:

    Egy tuti! A népnek mindig kell a cirkusz.Egyébként már senki se járna meccsre.Az hogy az angolok mit művelnek a csapattal és milyen pocsék légiósokat hoznak ide az egy külön téma lenne.A Fradi szív csak a régiekben látszik. Angol Fradiszív nem létezik. Most elmegy a középmezőnyben végzés reális esély nincs is többre.De jővőre ?
    Ez a jött ment vásárolt társasággal semmire nem jutunk. És néző se lesz. Pedig a pénz abból is befolyó tétel.Nos Hajrá Fradi Az Újpestet azért verjétek el !!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 25. 23:26

  8. Andrea írta:

    Figyelem! Eladó egy eredeti fotó ami még a nagyapámé volt mivel ő is tagja volt a magyar labdarugó edzők testületének. Tehát erről egy tablókép amin többek közt Sebes Gusztáv mint elnök van jelen. Magyar Labdarugó Edzők Testülete 1927-1947 csak komoly érdeklődőket várok. Szeretném ha jó helyre kerülne a fotó. Ha érdekel megegyezünk.
    email: villamlik@freemail.hu

    Hozzászólás ideje: 2010. április 26. 07:50

  9. ftc ireland írta:

    en orulok maz egy pontnak,igaz a meccset nem lattam,de penteken biztos teljesen mas lesz a mecskepe.a videoton most jo kis csapat,lehet hogy a dontetlen jo eredmeny,kuzdeniakarasbol,vedekezesbol jelesre vizsgaztak.most jelesre kell vizsgazni az inteligens tamadofocibol az ujpest ellen,aztan igy tovabb,MINDOROKKE FERENCVAROS!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 26. 12:30

HOZZÁSZÓLÁS