2024. április 20. szombat

Születésnapi koszorúzás a Bakáts téren

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. május 3.

Május 3-án ünnepli szeretett klubunk, a Ferencvárosi Torna Club, a születésnapját. 115 évvel ezelőtt a Bakáts tér 14-ben, a mai polgármesteri hivatal épületében alakult meg az FTC. Ebből az alkalomból került sor a ház falán elhelyezett emléktábla koszorúzására.

Hélisz József, az FTC Baráti Kör főtitkárának ünnepi beszéde után az FTC nevében Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója koszorúzott, az FTC Baráti Kör koszorúját Rudas Ferenc elnök és dr. Springer Miklós alelnök (az alapító dr. Springer Ferenc unokája), a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesületét Takács Tibor, az egyesület elnöke helyezte el. Az önkormányzat képviseletében Zombory Miklós, a képviselő-testület tagja koszorúzott.

DSCN4258DSCN4262DSCN4271DSCN4260

  • Az ünnepség végén Hélisz József tájékoztatta a megjelenteket, hogy másnap, május 4-én 16 órakor a Rezső téri templomnál folytatódik a 115. évfordulós születésnapi megemlékezés, amelyre a szervezők, az Erkölcs, Erő, Egyetértés Mozgalom és az FTC Baráti Kör, szeretettel vár mindenkit.

    Boldog születésnapot! Hajrá Fradi!

    SzB
    2014. május 3.

    A végére ugorhat és hozzászólhat.

    1 Hozzászólás

    1. Kinizsi írta:

      Külön öröm volt, hogy Rudas Feri bácsi is részt tudott venni az ünnepségen, köszönhetően Springer Miki bácsi közreműködésének, sofőri szolgálatának.

      Hozzászólás ideje: 2014. május 3. 22:21

    HOZZÁSZÓLÁS