2024. április 26. péntek

Újoncok az öregfiúknál

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. május 15.

Újoncok, de nem nyeretlen kétévesek. Az öregfiúk bajnokságban szereplő, bajnokesélyes csapatunkban bemutatkoztak az új igazolások, Thomas Doll és Ralf Zumdick, az NB I-es csapatunk vezetőedzője és segédedzője.

Az FTC – BVSC öregfiúk bajnoki mérkőzés néma tiszteletadással kezdődött. A két csapat játékosai és a szurkolók dr. Orosz Pálra, az egyesület legendás labdarúgójára és későbbi vezetőjére emlékeztek, akinek haláláról a mérkőzés előtt jött a szomorú hír.

DSCN4406Ha már mérkőzés, legyen arról is néhány szó. Az újoncok közül Doll az első félidőben játszott, Zumdick a második félidő közepén állt be. A csapat sok helyzetet dolgozott ki, végül Wukovics, Nyilas (11-esből), Zumdick és Lipcsei góljaival 4:0-ra győzött.

A gólok közül ki kell emelni az elsőt és a harmadikat. Az elsőnél Kapic ragyogó labdával indította Lipcseit, akinek beadását Wukovics fejelte a kapuba. A harmadik is fejesgól volt, a labdát Zumdick csukafejessel juttatta a hálóba.

Folytatás a jövő héten, a Népligetben, a Budafok ellen. Hajrá Fradi!

SzB
2014. május 12.

DSCN4405
DSCN4407

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Simon Sándor írta:

    Sajnos egy ideje nincs lehetőségem az öregfiúk mérkőzéseit nézni. Nem volt ez mindig így, két-három éve még “idegenbe” is elkísértem a csapatot. Öröm volt nézni a játékukat, ahogy gondolom, az ma is. Ezek a fiúk ma is láttatják a futballt, annak szép oldalát. Velük nem csak régen, ma is barátságban van a labda. És hát az a bizonyos csapatszellem… Ők tudták és tudják mit jelent Fradi címeres mezben játszani. Ezért örülök különösen, hogy az első csapatunk két felelős edzője, néhány hónapos ittlét után szükségét érezte, hogy köztük lehessen. Nem is emlékszem volt-e már ilyen az öregfiúk történelmében, ha igen, akkor biztos, nem mostanában. Biztos vagyok benne, hogy ebből, az első csapat is profitálni fog. Mert ha a “főnökök” érzik miről szól ez az egész, akkor azt jobban át is tudják adni.

    Hozzászólás ideje: 2014. május 15. 10:33

HOZZÁSZÓLÁS