2024. április 16. kedd

Értékeljünk! Középpontban: (még mindig) Holczer Ádám

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. augusztus 16.
Holczer Ádám

Holczer Ádám

Honlapunk eddigi történelmében számtalan sorozatot indítottunk. Ezek legtöbbje – eddig – a múlt ismertetésével fonódott össze.

Új sorozatunk a jelennel foglalkik. És ráadásul interaktív.

A mai Fradi játékosait senkinek sem kell bemutatni, mindenki ismeri őket. Legalábbis névről. De tényleg ismeri őket, mint játékosokat? Mit tudnak róluk? Mi a véleményük róluk?

Ezek a kérdések motiválták ezt a sorozatot. Elkezdjük a kapusokkal, folytatjuk majd a védőkkel, középpályásokkal, csatárokkal, esetleg tovább is mehetünk a szakmai stáb, a vezetőség felé. Persze, csak akkor, ha pozitív visszajelzéseket kapunk, ha az olvasók is úgy gondolják, érdemes folytatni. Ez egyben az interaktivitás tesztje is.

Mi a sorozat lényege? Roppant egyszerű. Csak azt kérjük, hogy a középpontba jelölt játékosról aki akarja, írja le a véleményét egy-egy hozzászólásban. Írja le, mit lát a játékos erősségének, mit a gyengéjének, egyszerűen értékelje az adott játékos teljesítményét, játékosi, emberi kvalitásait. Ha lehet, ne csak egy meccset figyelembe véve, hanem az eddig róla megismerteket összesítve.

Ha kellő számú hozzászólás érkezik, azok alapján elkészítjük a játékos profilját, amúgy “Baráti Kör” módra. Ezt az elkészített profilt ugyancsak közzétesszük, majd a visszajelzéseket figyelembe véve, kinyomtatva átadjuk az adott játékosnak.

Nyilvánvaló, hogy egy ilyen profil annál mértékadóbb, minél több véleményt tükröz. Biztatunk ezért mindenkit, vegyen részt ebben a kis játékban, sőt ajánlja ismerőseinek is a részvételt. Mert lehet ezt játéknak is tekinteni, de egy roppant hasznos játéknak. Sokak felelős véleményét egy csokorba szedve az érintett játékos nyilván elgondolkodik, de legalábbis elgondolkodhat a szurkolói visszajelzéseken. De legyen a hangsúly a sokakon! Hogy valóban legyen min elgondolkodni.

Az első alanyunk, jelenlegi csapatunk első számú kapusa: Holczer Ádám. Az adattárban mindenki megtekintheti eddigi ténykedését a számok tükrében. De, mint tudjuk, a számok ebben a tekintetben, ha objektívek is, soha nem tükrözhetik a teljes valóságot.

Most az olvasókon a sor. Azokon, akik úgy gondolják, érdemes szubjektív véleményüket közzétenni, akik hozzászólnak. Várjuk ezeket a hozzászólásokat, de biztosak vagyunk benne, hogy Holczer Ádám is várja ezeket. Mert ezek visszajelzések. Visszajelzik neki az elvégzett munkát, annak lenyomatát. Mint minden játékos, ő sem önmagáért játszik. Játékával örömet kíván okozni az érte és a csapatért rajongóknak. Segítsünk neki ebben!

Láttuk őt védeni az NB II-ben, láttuk a felkészülési Ligakupa meccseken, láttuk immár három NB I-es mérkőzésen. Tegyük fel a mérlegre a pozitívumokat és a negatívumokat, amelyek alapján összeállhat egy szubjektívnek mondható szurkolói, ám ha kellően nagy számban tettük az észrevételeket, mégis objektívnek tekinthető kép.

Szánjuk rá még ezt az egy hetet Holczer Ádámra! Értékeljük a teljesítményét a Fradi kapujában!

Aztán majd szépen sorjában, jöhetnek a többiek is …

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS