2024. április 19. péntek

XI.16. sajtófélóra: Marko Ranilovic mondta

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. november 17.

A keddi sajtófélóra interjúalanyai között következzék az a játékos, akit sokan a mérkőzés legjobbjának tartottak. Prukner László is kiemelte, hogy ezúttal pontokat köszönhetünk neki, ő Marko Ranilovic.

– Úgy tűnik jó hatással volt rád a szakmai stáb által beiktatott szünet, hiszen remekül védtél a hétvégén.
– Valóban így volt. A szakmai stáb azért adta a szünetet, mert szerintük pihenés után jobb teljesítményre leszek képes. Én hittem nekik és végül igazuk is lett.

– Mit vársz az elkövetkező időszakra magadtól ?
– Számomra még minden pillanat a tanulás időszaka, mindig az előző mérkőzések hibáiból szerzek új ismereteket, ebből építkezek. Hiszek abban, hogy a jövőben napról napra fejlődni fogok és egyre jobb teljesítményre leszek képes.

– A kifutásokat gyakoroltátok külön Kakas Lászlóval?
– Sokféle helyzetet gyakoroltunk, az edzőnk minden szituációra fel akar minket készíteni. Nagyon sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról, mert a lényeg, hogy felkészülten álljunk be a kapuba, de a legfontosabb a koncentráltság.

– Mennyire ismered következő ellenfelünket, a Pápát?
– A Ligakupában már láttam őket, elég jó csapatuk van. Azonban, ha mi a maximum teljesítményünket tudjuk hozni, akkor jó eredménnyel fogjuk zárni a találkozót. Az egyetlen elfogadható dolog csak az lehet a számunkra, ha megszerezzük a három pontot.

Istenes Mónika és Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

3 hozzászólás

  1. bockor írta:

    Marek mellett a csapat legjobbja volt. Tökéletes reflexei vannak, ha megtanul a játékkal élni, nagy erősségünk lesz.
    A pihentetése rossz döntés volt, semmikép nem használt Neki. Ott folytatta ahol abbahagyta, ugyanis a kikerülése előtti 3 meccsen sem hibázott.
    Vajon mi lett volna Zalaegerszegen, ha Ő véd…?!

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 08:22

  2. tibu1 írta:

    Bockor, a kérdésed tökéletesen megválaszolható és Te is tudod rá a választ. Marko szereplésével három pontot szerzünk azon a meccsen és a legjobb találkozó lett volna amit 2006 óta láttunk.

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 08:25

  3. Franto írta:

    Én veletek ellentétben nem a ZTE meccset hozom fel, hanem a Siófokit. Ott ugyanis olyat láttunk, amit idén már legalább kétszer. Kicsit aggasztó, hogy harmadszor is előfordult az a bizonyos kifutás. Viszont szögleteknél, beadásoknál már sokkal biztosabbnak érzem őt, mint korábban. Sok pontot hozhat még nekünk.
    Úgy látszik, meg vagyunk álldva a Márkokkal :).

    Hozzászólás ideje: 2010. november 17. 10:47

HOZZÁSZÓLÁS