2024. április 24. szerda

Az öltözőben jártunk…

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. január 30.

Az FTC Baráti Kör 2014. évi első összejövetelének kezdetén a jelenlevők rövid sétán vettek részt a népligeti edzőkomplexumban Bánhidy András létesítményvezető-helyettes vezetésével.

DSCN3841A rövid szabadtéri tájékoztatás után a látogatás fő célpontja a felújított öltöző volt. Erre azért volt most lehetőség, mert az első csapat beleki edzőtáborozása miatt nem okozhattunk zavart, üres volt az öltöző.

A mindössze három és fél hét alatt végrehajtott felújítási munka eredménye csodálatos. Nem véletlen, hogy a már neves külföldi kluboknál megfordult játékosaink is elismeréssel vélekedtek a kulturált körülményekről.

Megtekintettük az első- és a második csapat öltözőjét, a fürdőt, a társalgót, ahol pihenő idejükben kávéznak, teáznak, interneteznek, tévéznek labdarúgóink. Szavak helyett inkább a képek beszéljenek…

DSCN3846DSCN3855DSCN3854DSCN3844
DSCN3859

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kellemes séta után folytatódott a Baráti Kör ülése. Először Kopeczky Lajos és Fekete Géza ismertette a Soroksári úti első Fradi-pályán felállítandó emlékmű tervét és a megvalósításával kapcsolatban eddig tett lépéseket.

Ezt követően Szántay Balázs számolt be arról, hogy a XI. kerületi Önkormányzatnál kezdeményezte a Budafoki út 10/b alatti ház falán a Sárosi (Stefancsics) család emléktáblájának elhelyezését. A kerület eljárási szabályzata értelmében március 1-jéig kell az előírt formájú és tartalmú kezdeményezési és támogatási kérelmet a Kulturális Bizottsághoz benyújtani. Az emléktábla elhelyezését az FTC Baráti Kör és a Tempó Fradi Alapítvány is támogatja.

Hélisz József főtitkár ismertette, hogy a februári összejövetelre a labdarúgó csapat vezetőit tervezik meghívni, továbbá folyamatban van egy stadionlátogatás szervezése is. Bejelentette, hogy az idei összejövetelek időpontja a tavalyival egyezően, minden hónap utolsó keddje 16 óra, a jól megszokott helyszínen.

SzB
2014. január 28.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS