2017. november 24. péntek

Nyereményjáték, avagy nyerj a Fradival!

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. február 19.

Akik ezt az oldalt készítjük, mindannyian szeretjük a Fradit. Akik ezt az oldalt olvassák, mindannyian szeretik a Fradit. Ezeken az állításokon nem lehet vitatkozni. Mi – a készítők – megpróbáljuk felidézni a múltat, megismertetni a régi idők sikereit, hogy ezekből is erőt meríthessen a mai olvasó. De azt is tudjuk, hogy játszani is szeretünk. Ezért gondoltunk egy merészet, elindítunk egy kvízjátékot. Több szakaszban kérdéseket teszünk fel az FTC múltjából, amelyre várjuk a válaszokat. A válaszokat folyamatosan értékeljük, a nyertest, nyerteseket díjazzuk. Olyan díjakat ajánlunk fel, amelyek egy-egy fradistának sokat jelenthetnek.

Az elkövetkezendő napokban kérdéseket fogunk feltenni, minden alkalommal 10 kérdést. Tíz ilyen alkalom lesz, tehát 100 kérdésre lehet majd válaszoni. Egy-egy kérdéscsomag két napig lesz aktív, azaz két napig várjuk az email címünkre (ftc.barati.kor@gmail.com) a válaszokat. Minden kérdéshez négy válaszlehetőséget adunk. Az emailben a helyesnek gondolt lehetőséget a kérdés sorszámához rendelt válaszazonosítóval kell majd megadni. Amikor az új kérdéscsomagot közzétesszük, azonnal publikáljuk a korábbira várt helyes válaszokat, majd a verseny pillanatnyi állását is.

A részvétel feltételei:

1. Minden email címről, csak egy nicknévvel fogadunk el választ, és egy nicknevet csak egyszer lehet használni. Az eredményközlésben az általatok megadott nicknevet használjuk.

2. Választ korrigálni nem lehet, az első beérkezett email tartalmát vesszük figyelembe.

3. A versenybe bármikor be lehet kapcsolódni.

Nyeremények:

1. Reméljük, ez a pont csak a szerkesztők óvatosságát tükrözi. Ugyanis tétnek lennie kell! Nyerni csak megfelelő létszámú közösségben érdemes. Ezért úgy döntöttünk, a nyereményjáték csak akkor lesz érvényes, ha minimum 28 nevezés érkezik. Miért pont 28? Ez akár kérdés is lehetne, de annak túl könnyű, egyszerűen, mert ennyi bajnokságot nyertünk eddig ez elsőosztályban.

2. Amennyiben értékelhető számú nevezés érkezik, az első három helyezett az FTC Baráti Kör elnöksége által aláírt emléklapot kap.

3. Az előző ponton felül pedig a győztest díjakkal halmozzuk el. Felajánlunk a részére egy az FTC élő legendái által aláírt labdát. Felajánljuk számára, hogy az általa megjelölt fradista kedvencek közül eggyel összehozunk egy személyes találkozót, közös fényképekkel, személyes dedikálási lehetőségekkel. Beszélgetünk vele, a beszélgetés szerkesztett változatát az oldalon közzétesszük. És végül, de nem utolsó sorban, felajánlunk a számára 2 db belépőt az FTC soron következő bajnoki mérkőzésére. Itt jegyezzük meg, hogy az első nyereményjáték a Bőcs elleni mérkőzés előtt befejeződik.

Tessék figyelni az oldalt, a nyereményjáték február 21-én 00:00-kor indul az első 10 kérdéssel, amelyekre a válaszokat majd február 22-én 23:59-ig várjuk. És így tovább 10 fordulón keresztül…

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS


Legutóbbi hozzászólások

Az FTC Baráti Kör honlapja

 • Felelős szerkesztő: Simon Sándor
 • A honlapon megjelent tartalomban való közreműködésért és munkáért külön köszönetet mondunk
 • Szántay Balázsnak (tudósítások megemlékezésekről, összejövetelekről, fotók)
 • Simon Józsefnek (statisztikák)
 • Dluhopolszky Lászlónak (karikatúra, humor)
 • Harsányi Györgynek (fotók)
 • Email: ftc.barati.kor@gmail.com
 • Köszönjük, hogy megtisztelt a figyelmével! Várjuk észrevételeit, javaslatait!

 • Legutóbbi hozzászólások

  Jó hangulatú összejövetel a Toldi teremben

  Bejegyzés ideje: 2012. november 28.
  Szerző: SzB

  Ferencváros – Siófok: Üllői úti találkozók a történelemben

  Bejegyzés ideje: 2010. szeptember 16.
  Szerző: Limpi

  Ez volt a hét, ez lesz a hét. 2011.07.24.

  Bejegyzés ideje: 2011. július 24.
  Szerző: Simon Sándor

  A győzelmeket nem lehet megunni

  Bejegyzés ideje: 2014. május 11.
  Szerző: Simon Sándor

  Mi újság? Felhívtuk Topor Antalt…

  Bejegyzés ideje: 2009. november 22.
  Szerző: Simon Sándor