2024. március 19. kedd

Közgyűlésről közgyűlésre

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2019. június 1.

Május az éves rendes közgyűlések hónapja. Ezen a héten három Fradi vonatkozású közgyűlésre került sor, ezekről számolunk be hosszabb-rövidebb formában. (A társasházunk hétfőn tartott közgyűlésével nem fárasztom kedves Olvasóinkat! 🙂 )

Az FTC Baráti Kör (FTC BK) május 28-án, kedden tartotta éves rendes közgyűlését a népligeti FTC-MVM Sportközpontban, amely az előre meghirdetett napirendi pontok alapján dr. Horváth Gábor ügyvéd vezetésével rendben lezajlott.

Az FTC BK elnökének, Bálint Lászlónak, betegség miatti távollétében (ezúton is mielőbbi felgyógyulást kívánunk) Kaszás Pál alelnök számolt be az elmúlt egy év munkájáról.

A beszámolót az elnökség mellett működő pénzügyi ellenőrző bizottság vezetője, Vincze Géza egészítette ki.

Ezt követően a felügyelő bizottság vezetője, Lóránt Sándor ismertette a bizottság értékelését és elfogadásra javasolta a beszámolót, amit a jelenlevők egyhangúlag meg is tettek.

Ezután az elnökség megköszönte a főtitkári posztról lemondott Horányi Ervin munkáját, amit az FTC BK működése érdekében végzett. Pótlására egyetlen jelölt volt, Tobak Csaba, a Fradi Múzeum igazgatója, akit a tagság egyhangú szavazással megválasztott. Tobak Csabának gratulálunk, megnövekedett feladataihoz egészséget, sok erőt kívánunk.

A közgyűlés hivatalos része ezzel lezárult, de a jegyzőkönyvbe bekerült, hogy az FTC BK elnöksége és tagsága gratulál a 120 éves FTC sikereihez, kiemelten a labdarúgók, a vízilabdázók és a jégkorongozók bajnoki győzelmeihez.

A hivatalos részt követően Kaszás Pál köszöntötte a 60. születésnapját a közelmúltban ünneplő tagunkat, Tóth Tibort, majd ismertette, hogy az FTC BK következő összejövetele a nyári szünetet követően, szeptemberben lesz.

 

 

A Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület (NBHE) május 29-én, szerdán tartotta éves rendes közgyűlését a Bécsi utcai székhelyén. Mivel az egyesület elnöke, Takács Tibor, egyben az FTC BK elnökségi tagja, továbbá többen mindkét, egymással együttműködési szerződésben álló egyesületben tagok, nem volt meglepő a sok ismerős arc. Dölle Zsolt főtitkár vezette le a közgyűlést, Takács Tibor ismertette az elmúlt év eseményeit, a következő évre vonatkozó terveket. Az egyesület működését a jövőben is alapvetően meghatározza az FTC BK-val, a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubjával, az Aranycsapat Emlékév Testülettel való szerződéses kapcsolat. A jelenlevők mind a beszámolót, mind a terveket egyhangúlag elfogadták.

A Ferencvárosi Torna Club (FTC) május 30-án, csütörtökön tartotta éves rendes közgyűlését a népligeti Elek Gyula Arénában. Bevezetésképpen Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke értékelte az egyesület 2018 májusától 2019 májusáig elért eredményeit, sikereit. A bőséges eredményeket részletesen a Sportigazgatóság beszámolójából ismerhettük meg. A húsz működő szakosztály felnőtt és ifjúsági sportolói összesen 1392 érmet szereztek. A közgyűlés hivatalos dokumentumai, amelyeket a 186 jelenlevő tag egyhangúlag elfogadott, a www.fradi.hu honlapon megtalálhatóak.

SzB
2019. május 30.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS