2024. május 11. szombat

Az FTC labdarúgásának edzői …

Az FTC Baráti Kör 2024. áprilisi összejövetele

Az FTC Baráti Kör 2024. márciusi összejövetele

Az FTC labdarúgásának vezetői …

Elhunyt Kemény Kázmér

Az FTC Baráti Kör 2024. februári összejövetele

Arcok a régmúltból: Mednyánszky Kánitz Henrik

Arcok a régmúltból: Horváth Ferenc

Színdarab Tóth potyáról

Elhunyt Tolonics Sándor

2020. március 15., 2020bejegyzések archívuma

Az FTC Baráti Kör elnökségének közleménye

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2020. március 15. SZÓLJON HOZZÁ

Természetesen az FTC Baráti Kör elnöksége is folyamatosan nyomon követi a koronavírus okozta, hazánkban is kialakuló, egyre veszélyesebb járványhelyzetet. Tekintettel arra, hogy a tagságunk nagyobb része a bizonyítottan veszélyeztetett idősebb korosztály tagja, az elnökség határozatlan időre megszüntet a tagjai részére minden szervezett találkozót és összejövetelt, függetlenül annak tervezett létszámától. Jelen döntés a visszavonásig érvényes, amiről ugyanígy tájékoztatni fogjuk a tagságot és a szimpatizánsokat.

Az elnökség az FTC vezetőivel is állandó kontaktusban van, figyeli az ott hozott döntéseket. A mai napon a klub hivatalos honlapján megjelent egy közlemény, az FTC népligeti központjába történő,  március 16-tól érvényes bejutási rendszabályokról. Számunkra ez azért is különösen fontos, mert a Baráti Kör tagjai is gyakran, nem csak az összejöveteleink idején,  megfordulnak itt. Az FTC Baráti Kör elnöksége külön felhívja a tagtársak figyelmét arra a pontra, hogy március 16-tól a 60 évnél idősebbek nem léphetnek be a Sportközpont területére, kéri ezen pont figyelembe vételét és betartását.

Reméljük a helyzet a jövőben javulni fog, a korlátozó intézkedések megszűnhetnek. Addig is mindenki tartsa be az élet és az egészség megőrzése érdekében hozott szigorú szabályokat! És ne feledjük, Fradi volt, Fradi lesz! Hajrá Fradi, mindörökké!