2024. április 19. péntek

Végső nyughelyére kerültek Mészáros József hamvai

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2020. november 1.

A napokban kaptunk egy levelet, amely így szólt

Sziasztok, Azért írok mert a nagypapám volt Mészáros József Dodó, aki bár 1997 -ben távozott az élők sorai közül mostanáig nem történt meg a végső elhelyezése a hamvainak. Nemrég a felesége Mészáros Józsefné (Haász Gizella) is 95 évesen távozott az élők sorai közül. Így már őket együtt végső nyughelyükre helyeztük, amely a 19.kerületben a Kispesti Jézus Szíve Plébánián (1196 Budapest, Áchim András u. 78.) található, itt az A7-es urnahelyen nyugszanak. Gondoltam az információt megosztom Veletek, hogy ezt publikálhassátok, ha valaki szeretne róla megemlékezni, akkor ide el lehet látogatni hozzá. Jelenleg a magyar futball sikerek fényében szerintem sok a Ferencvárost és a Magyar futballt szerető ember számára öröm emlékezni a régi idők nagyjaira és biztos lesznek olyanok akik szívesen ellátogatnának hozzá, hogy leróják a tiszteletüket. Remélem ezzel az információval tudtam segíteni és hasznos. Köszönöm szépen.

Igen, hasznos volt az információ, amelyet örömmel osztottunk meg, hogy azok, akik kegyeletüket szeretnék leróni a nagyszerű játékos, edző és sportvezető emléke előtt, megtehessék.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Hélisz József írta:

    Nagyon örülök, hogy végre Dodó bácsi havai nyilvános helyen nyertek elhelyezést.

    Azt javasolom, hogy az FTC és Baráti Kör vegye fel a kapcsolatot unokájával, Kispest önkormányzatával és az MLSZ-el azért, hogy a magyar futball egyetlen kontinentális kupát, a VVK-t megnyerő mesteredző emléktáblát kaphasson azon a házon, amelyben haláláig lakott.

    Hozzászólás ideje: 2020. november 20. 14:17

HOZZÁSZÓLÁS