2024. április 18. csütörtök

Visszatekintők az első pofonra

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. augusztus 10.

“ELKEZDŐDÖTT, amire oly sokat, több mint három évet vártunk.” Így kezdte sorozatunk első részét szerkesztőtársam és barátom, pénteken folytattuk. Bizony nem így képzeltük, de egyszer be kellett, hogy következzen, hiszen a 110 év alatt csak egyszer nem volt rá példa. A sorozatok ismérve, hogy a forgatókönyv-íróknak a kevésbé kellemes és kasszasikert hozó részeket is meg kell írni. Bizony ez nehezen megy, de a kommentelők már régen a Paks mecsnél járnak, nekünk is lépnünk kell.

Pedig olyan jól indult, YSE sorozatának következő része már előre vetítette a hangulatot. Következő rovatunkban Déri Tibor, talán már sejtett valamit, amikor a következő részét elküldte nekünk és mi szombat reggelre időzítettük a megjelenést, mert úgy gondoltuk, hogy újabb sikerünk eltakarja a múlt sötét foltját.

Közben jött fradissimo remek publicisztikája: “Szurkolók szurkoljatok!” címmel, ami természetesem újra érzelmi viharokat kavart.

Csakúgy, mint maga a mérkőzés:

kisteleki-0807_2Nyíregyházáról hazaérve mi is így éreztük magunkat, csak annyi különbséggel, hogy a MI CSAPATUNK minden tagja nyugodtan a tükörbe nézhet!

Vereségünk másnapján pedig nem csak a fotelszurkoló csepegtette belénk a reményt, mert előtte egy újabb sorozat is indult: LELÁTÓI HANGULAT címmel, mely írások megadták az alaphangot szombatra és lezárták a múltat – MI AKKOR IS GYŐZÜNK, HA KIKAPUNK!

Mostantól hangoljunk együtt a szombati ünnepre!

Hajrá Fradi!

-ɱ-

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS