2024. április 25. csütörtök

Ha szokni kell, akkor szokjuk már meg!

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. augusztus 29.

terry_robinsonA csapat vezetői, sőt játékosai közül is többen mondták, a Fradinak szoknia kell az NB I-et. Ezzel mi szurkolók soha nem tudtunk, és soha nem is fogunk egyetérteni. A Fradi maga az NB I, azt neki soha nem kellett és nem is kell szoknia! Fordítva már inkább elmondható lenne…

De! Ha már szokni kell, akkor szokjuk már meg! Szokjuk meg azt, hogy itt bárki, bármikor és bárhol megverhet bárkit. Jó példa volt erre az előző forduló, ahol az addig pont nélkül álló Haladás elverte az addig pontveszteség nélkül álló Videotont. Ezzel a tettével utolsó helyre sodorván a Zalaegerszeget, aki tegnap éppen Székesfehérvárott vizitált. Annak a csapatnak az otthonában, amely feledtetni akarta az elmúlt heti kisiklást, bizonyítva a közvéleménynek, hogy nem méltatlanul kiáltották ki egyből bajnokesélyesnek. És láss csodát! Az eddigi utolsó idegenben is győzni tudott. Ez ma az NB I, ezt kell megszokni. Nem félni tőle, nem mellébeszélni, hanem kifutni a pályára, hinni a győzelemben és győzni!

Itt egy győzelemmel sok-sok helyet lehet előrelépni. Ám a sorozatban elért döntetlenekkel és vereségekkel nagyon könnyen a táblázat alján lehet lenni, mint ahogy szeretett csapatunk ott is van. Remélem, nem csak mi szurkolók tartjuk ezt a Fradihoz méltatlan helyzetnek. Méltatlannak tartják ezt a csapat felelős vezetői és a játékosai is. Ez utóbbiak ráadásul közvetlenül tenni is tudnak ellene.

Első lépésként mondjuk úgy, hogy beleszokván az NB I-es módiba, győznek Kaposvárott!

Hajrá Fradi!

– fradissimo –

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Kevin írta:

    Fogalma sincs az angol tulajdonosoknak, hogy mekkora erteket jelent a Fradi.

    Hozzászólás ideje: 2009. október 8. 07:43

HOZZÁSZÓLÁS