2024. április 23. kedd

Szurkolók a jelenből: Shrek

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 1.

Nem mindennapi interjú következik. Egy igazi zöld hooligan, akinek nem csak a vére zöld.

– Azt mindenki tudja, hogy hatalmas sztár lettél egy szempillantás alatt, de azt már kevesebben, hogy miként vált belőled Fradista.
– Én szó szerint zöldnek születtem. Az első percben eldőlt, melyik csapatnak fogok szurkolni, nem tudom megtagadni magam. A bőrömbe van égetve a szívem választott csapatának színe. Ez így volt mindig és már így is marad. Volt egy kísérlet arra, hogy más külsőt veszek fel, de ezt Fionával együtt elvetettük, mert a Fradi örök és ezt külsőségekben is szeretjük kifejezni. Ezzel elárultam, hogy feleségem is a világ legcsodálatosabb klubjának drukkol, sőt gyermekeink is született Fradisták.

– Szoktad látogatni a mérkőzéseinket?
– Természetesen, de szerényen elvegyülök a tömegben, nem szeretnék feltűnösködni. Persze munkám miatt, sajnos ritkán jutok el a stadionba, de amikor csak tehetem, a helyszínről szorítok a csapatnak.

– Hű társad a szamár is Fradi drukker?
– A zöld színhez való kapcsolata csupán annyi, hogy zöldségeket beszél. Ő más csapatnak szorít, de hát ezen nincs semmi meglepő, hiszen szamár.

– Kit választottál kedvenc játékosodnak az évek során?
– Nincs kedvencem, én mindenkit szívből szeretek. Aki magára húzta a Fradi mezt egyszer is az életben, az nekem kedvencemmé vált örökre.

– Magad is futballoztál vagy csak szurkolóként közelítetted meg a sport világát?
– Igen egész pici koromtól aktív tagja voltam a Mese FC-nek, de jelenleg már csak az öregfiúk csapatban játszom csekélyke szabadidőmben. Sajnos a Fradi ellen még soha nem játszottunk, pedig az nagyon mesés lenne! Amúgy kőkemény védő vagyok, de segítem a támadásokat is. Nagyszerűen fejelek, de hát nincs nehéz dolgom, mert az adottságaim tökéletesek ehhez.

– Mit vársz a hátralévő mérkőzéseink kapcsán, hova várod a csapatot?
– Mivel hiszek a mesékben, csak egy mesés folytatás lehet a reményem tárgya a továbbiakban is. Ez pedig nem más, minthogy minden meccsünket győzelemre hozzuk az a jövőben.. Nekem mint mesehősnek mi más elvárásom lehetne kedvenc csapatommal szemben?

– Mit tennél, ha holnap a kezedbe kapnád a ferencvárosi klub irányítását?
– A Fradi múltja mesébe illő volt eddig, így azt hiszem megkeresném azokat a hősöket, akik a mai napon is egy varázsütésre elő tudnák hozni ezt a dicsőséget. A Fradi történelme amúgy is egy különleges mese, hiszen a mesékkel ellentétben, soha nincs vége. Igaz ha belegondolok, én is sokadik meseszerepemre készülök, de ezt össze sem lehet hasonlítani a Ferencváros csodás történelmével, ami valóban örök, ezt tőle senki el nem veheti.

– Mit üzennél a Fradi szurkolóinak?
– Ők igazi hősök, akik csapatukat a győzelembe űzhetik mérkőzésről mérkőzésre. Soha ne adják fel, soha ne fogyjon el a hitük. Tartsanak ki a csapat mellett jóban-rosszban és mivel minden mese vége happy end, ezért bízzanak benne, hogy számukra is eljön ez a csoda. Aztán a mesék után újabb mesék következnek, és mivel a Fradi egy örök mesevilág részese, ennek soha nem lesz vége. Mindörökké Ferencváros!

– Köszönjük, hogy stábunk rendelkezésére álltál! Hófehérkének meg külön köszönet, hogy segített az elérhetőséged megadásával!
– Hófehérke is nagy Fradista, nem csodálom, hogy segített ebben. A megkeresést pedig én köszönöm, örökké zúgjon a hajrá Fradi, de nem csak itt, hanem az üveghegyen túl is!

Istenes Tibor
(Bármi hasonlóság a valósággal csupán véletlen, esetleg az április elsejei bolondok napja szüleménye.)

Az interjúalany engedélyével egy kis öszzeállítás:

A végére ugorhat és hozzászólhat.

7 hozzászólás

  1. eagleeye írta:

    Óriási! 🙂 Emelett még mondanivaló is akad a sorok mögött. 🙂

    Hozzászólás ideje: 2010. április 1. 11:49

  2. Herkules írta:

    Csatlakozom az előttem szóló kommentelőhöz, óriási volt a ez a bolondok -napi interjú.:D

    Hozzászólás ideje: 2010. április 1. 14:40

  3. Lizi írta:

    Hát ez nagyon jófej interjú volt! 😀

    Hozzászólás ideje: 2010. április 1. 14:43

  4. zodatt írta:

    eddig is bírtam az öreg Ogrét, ezek után pláne. 🙂

    Hozzászólás ideje: 2010. április 1. 19:32

  5. zöldi írta:

    Mától Shrek a haverom! 😀

    Hozzászólás ideje: 2010. április 1. 20:46

  6. Gabesz027 írta:

    Tibu, ez nagyon beteg.

    Tetszik. :))))

    Lila majommal lesz interjú?

    Üdv: Gabesz

    Hozzászólás ideje: 2010. április 3. 09:30

  7. Bpeti81 írta:

    😀 😀 😀

    Lila majmot én is szívesen látnám, mint interjúalanyt 🙂

    Hozzászólás ideje: 2010. április 7. 21:14

HOZZÁSZÓLÁS