2024. április 24. szerda

Elkiabáltam?

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. április 4.

FTC – AC Milan 2-1
FTC – Bp. Honvéd 1-5

Két eredmény. Az első után azt írtam, örülök. A második után pedig kérdezem magamtól, elkiabáltam?

Nem, nem kiabáltam el! Azt az eredményt nem veheti el senki a 17 éves ifjú reménységeinktől. Méltán adnak okot az örömre. A második eredmény pedig? Alig 24 óra múltán? A helyén, az értékén kell kezelni. Mondjuk úgy, ez a gárda még nem bír el 24 órán belül két fontos meccset, miközben az ellenfelének ez volt a bemutatkozása a tornán, ergo frissebb is volt. Tényleg? Jó az, ha a fiataloknak olyan terhelésnek tesszük ki, amelyik később sem általános? Sőt, kifejezetten tiltott. Tudjuk, kényesen ügyelnek is erre, három napon belül ne játszhasson két meccset egy csapat. Kivéve, ha 17 évesekből áll?

A gyerekek a Milan ellen bravúrosan fordítottak, ám kétségkívül elfáradtak. A szakemberek szerint jobb erőkből álló Honvéd, ráadásul pihenten, legyőzte őket. Tragédia? Nem. Erőt a Milan elleni meccsből kell meríteni! Fiúk, arra figyeljetek, az legyen a szemetek előtt!

Hajrá Fradi, hajrá fiatalok!

Simon Sándor

(A cikkhez közölt képek forrása: www.pfla.hu)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. ftc ireland írta:

    SZEP VOLT SRACOK,GRATULALOK A MILAN ELLENI SIKERHEZ,ROVIDESEN VARUNK BENNETEKET AZ ELSO CSAPATBA,KUZDJETEK,HARCOLJATOK,SOHA NE ADJATOK FEL,MINDIG AZ LEGYEN ELOTTETEK HOGY A FERENCVAROSI TORNA CLUB MEZET VISELITEK AMI NEM AKARMI,ORIASI NAGY DOLOG,BUSZKE VAGYOK-VAGYUNK RATOK,TOVABBI SOK SZEP SIKERT,JO EREDMENYBEN GAZDAG FOLYTATAST KIVANOK NEKTEK!MINDOROKKE FERENCVAROS!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 6. 15:28

HOZZÁSZÓLÁS