2024. április 20. szombat

Az FTC-Győr mérkőzés játékvezetője: BEDE Ferenc

Szerző: eagleeye1899 Bejegyzés ideje: 2010. szeptember 5.

Szubjektív(?) elemzés.

Igyekezett jó felfogásban bíráskodni, engedte a keményebbnek tűnő játékot, nem fújta szét a mérkőzést. Törekedett a következetességre. Schembri kezezését jól vette észre, a mi javunkra azonban nem látott kezezést az első félidőben, pedig volt egy gyanús eset még az első félidő közepe táján egy kavarodás után.

Így ítélt játékosaink javára a bíró:

Ami feltűnő volt, az Babic kiemelkedően sok szabálytalansága és néhány eset, amikor Schembrit és Heinzet„elintézték” és a síp néma maradt.

Összességében nagy panaszunk nem lehetett ezúttal a játékvezetőre, korábbi kollegáival ellentétben Bede Ferenc nem akart főszereplővé válni (remélem nem azért, mert a mérkőzés hamar eldőlt), azonban az az érzetem ezen a mérkőzésen is fennállt, hogy mintha a javunkra nehezebben szólalna meg a síp, nem úgy, mint ellenfeleink védelme érdekében…bármennyire is törekszem a tárgyilagosságra…

Sinka András

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. franto1984 írta:

    Valóban elmondható, hogy igyekezett jó felfogásban vezetni a meccset, már csak azon kellene javítani, hogy a tévedések viszonylag arányosan osztódjanak el a két csapat között. továbbra is nehezíti a csapat dolgát az, hogy az apró szabálytalanságok rendszeresen el vannak nézve, pedig sem Heinzről, sem Adrezinhorol, sem Shembriről nem mondható el, hogy mindenér potyognának, sőt néha szokatlanul sokáig harcolnak és eszükben sincs dobálni magukat. Babic számomra is feltűnően sokat szabálytalankodott, de most abban sem vagyok biztos, hogy kapott lapot.
    a lesgyanús helyzeteket, amiket javunkra engedett el (lesgyanús, de nem les…) szándékosan nem írom le Bede javára, mert azokat a partjelző intette le illetve engedte el…
    Minden esetre Bede már haladás az előző sporikhoz képest.

    Hozzászólás ideje: 2010. szeptember 5. 10:44

  2. trebla77 írta:

    Erre mondják, hogy bár rosszul vezette a meccset, nem szándékosan tévedett.
    De azért a zsigereiben benne volt a nagy alakítás vágya, mikor nem ítélt tizenegyest a javunkra. Mondhatni gólt védett ki a védőjük Heinz lövésénél.

    Hozzászólás ideje: 2010. szeptember 6. 09:59

HOZZÁSZÓLÁS