2024. április 19. péntek

Az FTC Baráti Kör öregfiúk csapatának mérkőzése

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. szeptember 29.

Egy hete jelentettük, hogy az idei bajnokságtól van csapatunk. Egyúttal közöltük az első fordulók eredményeit. Íértük, hogy ezentúl hétről-hétre tudósítunk. Az ígéret szép szó …

2010. szeptember 27.

6. forduló.
FTC Baráti Kör – Tipográfia 2 – 1 (1-0)
Összeállításunk:
Polgári – Odor, Deszpoth, Markl, Tóth I. – Tóth I.M., Barsi L., Tóth M. – Benedek, Szűcs M., Csépes Gy.
Góllövők: Csépes Gy. Tóth M.

Csapatunk csere nélkül játszotta végig a meccset. Már 2-0-ra is vezettünk, de a végén jólesett a játékvezető hármas sípja, különösen a középpályások futották ki magukat a kényszer-összeállítás miatt. Jól játszott centerhalfban Deszpoth Imre, Polgári Pisti pedig vészkapusként most már hetek óta remekel (lényegében neki köszönhetjük, hogy így állunk).

A kitűnő labdákkal tömött csatársor is megtette a magáét, jót tett hogy a 10. percben Szűcs M. beadását Csépes Gy. csukafejessel juttatta a jobb alsó sarokba. Tudjuk, a helyzetkihasználáson még lehetne javítani.

Reméljük, lassan felépülnek végre a sérültjeink. A terveink szerint talán már a jövő héttől egy Fradi-kapussal és egy Fradi-nevelésű játékossal is erősödhetünk.

Köszönjük Barsi Lászlónak a beszámolót.

A bajnokság állása az MLSZ adatbankja alapján:
2. FTC Baráti Kör 5 3 1 1 14-9 +5 10 pont

Folytatás jövő héten a 12. helyen álló GAMMA otthonában. terveink szerint arról a meccsről már fényképes beszámolót közlünk.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. tibu1 írta:

    Nagyon jó, hogy van csapatunk!
    Az eredmények sem rosszak. Ez a második hely, igencsak megtisztelő.
    Ki kell nézzek már valamikor az egyik meccsünkre, aztán ha ha már kinézek, akkor abból riport is lesz majd úgy érzem. 🙂 Hajrá FTC Baráti Kör, hajrá Fradi!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. szeptember 29. 16:32

HOZZÁSZÓLÁS