2024. május 19. vasárnap

Az FTC labdarúgásának edzői …

Az FTC Baráti Kör 2024. áprilisi összejövetele

Az FTC Baráti Kör 2024. márciusi összejövetele

Az FTC labdarúgásának vezetői …

Elhunyt Kemény Kázmér

Az FTC Baráti Kör 2024. februári összejövetele

Arcok a régmúltból: Mednyánszky Kánitz Henrik

Arcok a régmúltból: Horváth Ferenc

Színdarab Tóth potyáról

Elhunyt Tolonics Sándor

2010. október 2., 2010bejegyzések archívuma

Több mint öt éve már

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. október 2. 1 Hozzászólás

Tegnap este örültünk. Megint örülhettünk, hiszen csapatunk megnyerte az egykor örökrangadónak nevezett mérkőzést. A győzelem mellett örülhettünk annak is, hogy a Fradi – főleg az első félidőben – megint futballozott. Úgy futballozott, ahogy azt a Fraditól egy fradista mindig is elvárhatja. Teljesült az, amit Prukner László az idejövetele után az első interjújában – éppen nekünk – mondott, a Fradi dominálta a mérkőzést. Meg is lett az eredménye. Olvassa el a teljes cikket »

A Fradi dicső múltja, 100.rész – 2001-02

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. október 2. 1 Hozzászólás

A címből is látszik, jubileumi részhez érkeztünk. Nem kis sorozat ez, ahogy a Fradi dicső múltja sem kicsi. Lassan két éve követjük figyelemmel ezt a dicső múltat és immáron belátható közelségben van a sorozat vége. Onnantól a dicső múltnak dicső jelenbe kellene átmennie. Reméljük, így is lesz.

Most azonban ugorjunk vissza még nyolc évet az időben, hogy ebben a jubileumi részben beszámolhassunk a 2001-02-es szezonról, amelynek bajnokként vágott neki a Ferencváros. Olvassa el a teljes cikket »

MR. SCHEMBRI: TRIPLA

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. október 2. SZÓLJON HOZZÁ

Érthető módon a most megjelent 100% Fradi is André Schembri Vasas elleni teljesítménye előtt tiszteleg, hisz a megjelenésének időpontjában még az volt a szám. Ma már, szerencsére az MTK elleni meccsről is lehet beszélni. Olvassa el a teljes cikket »