2024. március 29. péntek

Egy fradista Írországban

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2011. március 3.

Szoktuk mondani, a Föld minden szegletében lehet fradistákkal találkozni. Ezúttal az ír újságolvasók is találkozhattak eggyel.

Pásztor Róbert az interneten, de választott hazájában, Írországban is a Pásztor Fradi Robert nevet használja. Így is tudatni szeretné mindenkivel, hogy mely csapatért is dobban zöld szíve, lüktet zöld vére.

A Felvidékről származó fiatalember futballozni is szeret. Ma, amikor kinyitotta a The Avondhu című újságot és a sportrovathoz lapozott, nagy öröm érte. A saját képmása köszönt vissza rá, jól láthatóan a Ferencváros mezében.


Felette a cím: Szép volt Robert.
Alatta pedig a képaláírás: Gratulálunk Pásztor Fradi Róbertnek, aki első helyezett lett a City Soccer Ligában és gólkirály lett az Elert csapatával.

Így futballozik egy fradista szurkoló, aki szülőföldjétől messze is büszkén hirdeti futballbéli elkötelezettségét.

Az FTC Baráti Kör is szívből gratulál Robi! Kívánjuk, hogy személyesen is érjél el minél több sikert, és tudasd az írekkel, mit is jelent fradistának lenni. No, meg azt is kívánjuk, hogy szívszerelmed, a Fradi is sikereket érjen el ezen a tavaszon. Tudjuk, április 1-jén itthon leszel, mert a derbit nem mulasztanád el a világ minden kincséért sem. Találkozunk majd a Szentélyben és együtt szurkolunk a nagy visszavágásért.

Hajrá Fradi!

A végére ugorhat és hozzászólhat.

3 hozzászólás

  1. ftc ireland írta:

    Koszonom szepen a gratulaciot es hogy helyet kaphattam az FTC BARATI KOR OLDALAN,nagyon nagy megtiszteltetes ez nekem,a derbyn mar nagyon varom,szamlalom a napokat es minnel kozelebb van,annal jobban erzem a gyozelem izet!Megegyszer koszonom szepen,nagyon boldog vagyok!HAJRA FRADI,MINDOROKKE!!!(egyebbkent a csapatom FRADI neven szerepelt,csak az irek osszekevertek es a kupa nevet tette oda a csapatom helyett!)

    Hozzászólás ideje: 2011. március 3. 23:10

  2. Franto írta:

    Gratulálok! 🙂

    Hozzászólás ideje: 2011. március 9. 19:38

  3. ftc ireland írta:

    Koszi szepen Franto!;)

    Hozzászólás ideje: 2011. március 28. 14:07

HOZZÁSZÓLÁS