2024. március 19. kedd

Nyereményjáték, emeltük a tétet!

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. február 23.

Mindenkinek köszönjük a játékunkhoz való hozzáállást. Annak, aki vállalta, vállalja a megmérettetést különösen, ám azoknak is, akik hozzászólásaikkal, leveleikkel biztatnak minket.

Örömmel jelentjük, hogy a kezdeti sikereken felbuzdulva egyeztettünk a Baráti Kör, a Klub és a Zrt. vezetésével, amelyek eredményeképp módunkban áll a korábban meghirdetett díjak értékét és elosztását növelni. Azaz emeltük a játékban a tétet.

A fordulók továbbra is két naponként követik egymást, hogy az első hazai bajnoki mérkőzésünkig végeredményt tudjunk hirdetni. Továbbra is minden fordulóban 10 kérdésre kell – négy lehetőség közül választva -válaszolni.

Ami változik, az a nyeremények száma és elosztása:

1. Az első három helyezett az FTC Baráti Kör elnöksége által aláírt emléklapot kap.

2. Az első három helyezettnek felajánljuk, hogy mindegyiküknek az általuk megjelölt fradista kedvencek közül eggyel összehozunk egy személyes találkozót, közös fényképekkel, személyes dedikálási lehetőségekkel. Beszélgetünk velük, a beszélgetés szerkesztett változatát az oldalon közzétesszük.

3. Az előzőeken felül a harmadik helyezett kap 1 db, a második helyezett pedig 2 db belépőt az FTC soron következő bajnoki mérkőzésére. Ez ebben az esetben a Bőcs elleni, nagy érdeklődéssel várt találkozó lesz.

4. Az első két pontban felsoroltak mellett a győztes kap egy az FTC élő legendái által aláírt labdát, valamint az FTC tavaszi szezonjára érvényes 2 db bérletet.

5. Végül, de nem utolsósorban az első három helyezettet a stadionban, a mérkőzés előtt (mégyegyszer, az FTC – Bőcs találkozóról beszélünk), a kezdőkörben köszönti a Baráti Kör és adja át a jól megérdemelt díjakat.

Reméljük, ezek a változások további kedvet csinálnak a játékhoz. Még senki sem késett le semmiről, a kérdések a játékosok szerint nem könnyűek, néhány pontos hátrányt bőven le lehet dolgozni…

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS