2024. március 19. kedd

Tagfelvételi információk

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. június 4.

ftc-bk-logo_uj

Szeretettel várunk minden olyan fradistát az FTC Baráti Körbe, aki elfogadja az egyesület alapszabályát, majd belépve oda az egyesületen keresztül tenni akar szeretett klubjáért. De ugyanolyan szeretettel akkor is várjuk, ha egyszerűen csak ilyen módon is ki akarja fejezni a Fradihoz való tartozását.

Az FTC Baráti Kör alapszabálya

A belépéshez a teendők:

1. Letölteni a belépési nyilatkozatot: Belépési nyilatkozat. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a belépési nyilatkozat érvényességéhez két ajánlót szükséges megnevezni, akiknek ugyancsak alá kell írni a dokumentumot. Ajánló olyan Baráti Kör tag lehet, aki legalább öt éve aktív tagja az Egyesületnek és abban a naptári évben nem ajánlott még két jelöltet.

2. Kitölteni, majd elküldeni a megadott posta címre, vagy interneten: ftc.barati.kor@gmail.com -ra.

3. Befizetni az éves támogatói díjat és a belépési adminisztráció (tagkönyv ára) egyszeri költségét.

A nyilatkozatok megérkezése és iktatása után azokat az elnökség folyamatosan bírálja el, az eredményről a jelölteket értesíti.

A Baráti Kör céljai között szerepel a vidéki tagszervezetek létrehozása. Ennek elősegítése érdekében bátorítunk minden leendő vidéki tagtársat, hogy szűkebb pátriájában nézzen körül ilyen szemmel is, javasolja fradista barátainak a belépést. A legnagyobb vidéki szervezeteinkkel rendszeres személyes kapcsolatot fogunk tartani, egyebek mellett, időnként a lakhelyükön találkozhatnak a Fradi és a Baráti Kör legendás alakjaival, relikviákat vásárolhatnak.

A belépéssel kapcsolatos bármely további kérdést az

ftc.barati.kor@gmail.com

címre kérjük megírni, amelyre a lehető leghamarabb válaszolunk.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

4 hozzászólás

  1. ftc ireland írta:

    szeretnek csatlakozni-belepni az FTC BARATI KORBE hogy ezzel is ha kicsit is de segithessem kedvenc csapatom,csekken el lehet e kuldeni a belepesi dijat-eves dijat vagy kartyarol egyszerubb?

    Hozzászólás ideje: 2010. április 24. 23:57

  2. Gonda Ákos írta:

    Van egy csoportunk ami folyamatosan fejlődik a címet a honlapnál találjátok ez facebookon jön létre aki ugy érzi csatlakotni szertene szivesen várjuk! kérem ezta honlapot hirdesétek köszi!

    Hozzászólás ideje: 2011. április 22. 10:16

  3. Piros Attila írta:

    1995-96-ban Szolnokon működött fradi baráti kör, melynek tagja voltam én is. Szeretném újraszervezni a a baráti kört. Ehhez kérek segítséget, támogatást, tájékoztatást. Jelenleg 10-15 fő érdekllődő van. Szeretnék teljeskörű tájékoztatást kérni! Tel. Számom:06-30-249-24-13. Tisztelettel: Piros Attila

    Hozzászólás ideje: 2015. április 27. 15:32

  4. Czibik István írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Szereznék belépni a Baráti Körbe, ezért érdeklődnék, hogy hol lehet megtekinteni a Baráti Kör-tagok listáját, hogy a belépéshez ajánlót kérjek fel.

    Tisztelettel:

    Czibik István

    Hozzászólás ideje: 2020. július 26. 18:42

HOZZÁSZÓLÁS