2024. március 19. kedd

Az FTC Baráti Kör bevenni készül Siklóst

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2018. február 4.

Igen, az FTC Baráti Kör bevenni készül Siklóst és Baranyát. Hogyan?

A futball és az FTC szeretetének erejével.


Siklósra mennek ugyanis az FTC egykor volt nagyjai, akik FTC Baráti Kör néven február 10-én szombaton a baranyai városban szerepelnek a siklósi veterán teremtornán. Itt az a szabály, hogy csak ötven éven felüliek léphetnek pályára. AZ FTC Baráti Kör néven szereplő csapatban pályára lép majd Mucha József, Kollár József, Rab Tibor, Pogány László, Fenyvesi Levente, Kovács Imre, valamint az FTC Baráti Kör baranyai tagjai közül Horváth Zoltán, Kardos Zoltán, Szabó Ferenc, Varga László és Vörös József.

Az FTC jó hírét keltő csapatunkon kívül a további résztvevő csapatok: Siklós, Komló, Pécsi Honvéd I. és II., Mecsek Klíma és Varga Tibor vállalkozó saját együttese. Az 1×25 perces mérkőzések 9:00-tól a siklósi Táncsics Gimnázium sportcsarnokában lesznek, a szervezők két csoportot alakítanak ki, az azokon azonos helyen végzettek helyosztón döntik el a végső sorrendet.

Hogy jön ide Baranya bevétele? Egyszerű a válasz, az FTC Baráti Kör új elnöksége lendületet kíván adni a kör újjászervezésének, azt szeretnék, ha minden megyében lenne fiókszervezet, így Baranyában is. A dunántúli régió koordinátorának a Pécsett élő, 67 éves Vörös Józsefet kérték fel, aki a sportegyesület Old Boys gárdájának egyik alapítója. Azt is tervezik, hogy a szokásos budapesti összejöveteleken kívül Pécsett is lesznek majd baráti találkozók az FTC jegyében. Ezek után mi sem természetesebb annál, hogy az FTC Baráti Körbe a siklósi tornán is lehet majd jelentkezni, ahol várjuk is a jelentkezőket.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Kollar Tibor írta:

    Nalunk felvideken is lehetne fiokszervezet , Mit szolna hozza az elnokseg ?

    Hozzászólás ideje: 2018. február 9. 19:04

HOZZÁSZÓLÁS