2024. március 19. kedd

Évzáró összejövetel baráti körben

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2020. január 2.

Az FTC Baráti Kör (FTC BK) évzáró összejövetelére a népligeti FTC-MVM Sportközpont Liget éttermében került sor.

Bálint László az FTC BK elnöke köszöntötte a meghívottakat, kiemelten Kubatov Gábort, az FTC elnökét, Orosz Pált az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját és dr. Kocsis Zoltán tagtársunkat, aki az ünnepélyes eseményt „szponzorálásával” lehetővé tette.

Az összejövetel születésnapi köszöntésekkel kezdődött. Vépi Péter, Martos Győző és Branikovits László, egykori kiváló labdarúgóink a közelmúltban ünnepelték 70. születésnapjukat. Kubatov Gábor és Bálint László köszöntötte őket és adta át az FTC, illetve az FTC BK ajándékát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iriczfalvy Ferenc tagtársunk a 80. születésnapja alkalmából vehette át az FTC BK emléklapját.

Ezt követően Kubatov Gábor értékelte a 120 éves egyesületünk sikerekben gazdag 2019-es évét és boldog új évet kívánt az FTC BK valamennyi tagjának.

A pezsgős koccintást követően az összejövetel jó hangulatát fokozta új tagtársunk, Eperjes Károly színművész rögtönzött műsora.

SzB
2019. december 27.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. zsili írta:

    A beszámoló olvasása után emlékezzünk Blum Zoltánra, akinek két nappal korábban volt halálának 60. évfordulója. Több mint 400 meccsen játszott az FTC-ben, négyszer volt bajnok, kétszer kupagyőztes játékos és több mint 350 meccsen ült a Fradi edzőjeként a kispadon.

    Hozzászólás ideje: 2020. január 30. 19:24

HOZZÁSZÓLÁS