2024. március 19. kedd

Hélisz József 60 és 80 éve

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2020. május 20.

Hélisz József az FTC Baráti Kör egykori főtitkára szép jubileumokhoz érkezett. A 60-as már el is múlt egy kicsit, a 80-as éppen ma aktuális. Miről is van szó?

Kezdjük a 60 évvel. Hélisz József immáron több, mint 60 éve (egészen pontosan 1959. október 1. óta) dokumentáltan is Fradi-szurkoló. Történt ugyanis, hogy pontosan akkor lépett be az FTC-be, mint pártoló tag. Amikor 1983-ban az FTC Baráti Kör hivatalosan is bejegyzett egyesületté vált, a korábbi pártoló tagokat automatikusan tagjaivá tette. Pestiesen szólva, nem semmi ilyen iratokkal rendelkezni.

A 80 év pedig az évei számát jelenti, hiszen 1940. május 20-án született. Szép, kerek évforduló, amit a jelenlegi helyzetben nem tudunk a szokásos módon, terített asztalok mellett, poharak összekoccintásával megünnepelni, sok-sok régi sztorit felidézve anekdotázni, ezért marad a virtuális köszöntés.

Őszintén gratulálunk a szép kerek számokhoz, boldog születésnapot, még nagyon sok együtt megélt Fradi sikert és jó egészséget kívánunk!

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

4 hozzászólás

  1. helios írta:

    Kedves Ünnepelt!
    Mint a Hozzád legközelebb álló Fradi drukker,szívböl jövő jókívánságaimat küldöm.Kívánom,hogy a Jóisten még sok évvel jutalmazzon meg mindazért,amit családodért és a nagy ferencvárosi közösségért tettél évtizedek során.
    Jó egészségben sok győztes mecsben legyen részed!
    HAJRÁ FRADI MINDÖRÖKKÉ!

    Hozzászólás ideje: 2020. május 21. 09:38

  2. Leonardo írta:

    Kedves Jóska!
    Telefonon keresztül már gratuláltam. Isten éltessen sokáig erőben, egészségben!
    A koccintást majd bepótoljuk.
    Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2020. május 21. 16:17

  3. Hélisz József írta:

    Nagyon szépen köszönöm a megemlékezést és a gratulációkat.

    Hálás vagyok a Jóistennek, hogy megérhettem ezt a két jubileumot. Ő nem adott nekem olyan tehetséget, hogy versenyszerűen magas szinten sportolhassak, de az édesapámtól öröklött fradizmusom révén a Baráti Körben sok igaz baráttal ajándékozott meg, amiért nagyon hálás vagyok. S örülök, hogy olyan fradista nagyságok elnöksége idején, mint dr. Papácsy Ervin, Mészáros József, Rudas Ferenc és dr. Springer Miklós – mint a Baráti Kör választott tisztségviselője – dolgozhattam és meghálálhattam az FTC-nek azt a sok felejthetetlen élményt, amit
    kaptam.

    Hajrá Fradi! Mindörökké!

    Hozzászólás ideje: 2020. május 23. 11:25

  4. agardi jános írta:

    Kedves Józsi!

    Születésnapodon már gratuláltam.
    Ez úton is őszintén, tiszta szívvel kívánok, jó Isten segítségével további jó egészséget és erőt az elkövetkezendő évekre, mondom ezt azok után, hogy ismeretségünk 1969 ben kezdődött a közös munkahelyünkön majd folytatódott az Üllői úti stadion IV szektor bérletes helyein.
    Az emlékezetes Diósgyőri bajnokság megünneplése, az autómmal, édesapámmal és veled a közös leutazás,a helyszíni és visszaúti ünneplés felejthetetlen élményeink a mai napig őszinte barátságban tart össze minket.
    Töretlen emlékezeted feljogosít arra, hogy mindazt amit tudsz, legalább napló szinten megírd!
    Isten éltessen!
    Hajrá Fradi
    Nagy szeretettel, baráti öleléssel János

    Hozzászólás ideje: 2020. május 25. 12:48

HOZZÁSZÓLÁS