2024. április 19. péntek

Az FTC Baráti Kör kérdez, Rieb György válaszol

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. december 8.

rieb-gyorgy-bk1Honlapunkon több sorozat is foglalkozik a Fradi múltjával, annak szereplőivel. Vannak beszélgetések a múlt és a jelen szereplőivel. Ezen beszélgetésekre sokan kíváncsiak, hiszen aktuális kérdéseket is feszegetnek.

Gondoltuk, rovatot is indíthatunk hasonló témakörben. Felhívtuk Rieb Györgyöt, az Ferencvárosi Torna Club elnökét, mit szólna hozzá, ha honlapunkon rendszeresen válaszolhatna sokakat érintő kérdésekre, első kézből tájékoztatna az egyesület aktuális – és természetesen már publikusnak is tekinthető – híreiről. Nagy örömünkre Rieb György igennel válaszolt.

Szeretnénk, ha ez az oldal interaktív lenne, nem csak a szerkesztők kérdeznének. Ha valakinek kérdése van, az nyugodtan írjon a szerkesztőség email címére ( ftc.barati.kor@gmail.com ) vagy akár hozzászólást az aktuális elnöki bejegyzés alá. Ezeket mindig eljuttatjuk Rieb Györgyhöz, aki rendszeres időközönként megjelenő újabb és újabb bejegyzéseiben nyilván reflektálni is fog.

Hogy ezt az oldalt, hívjuk akár blognak is, könnyebben el lehessen érni, az oldalsávban, az FTC Baráti Kör TV ablaka alatt, Rieb György fényképére mutatva közvetlenül is rá lehet kattintani.

Az első kérdést, mellyel a rovat elindul, a szerkesztőség nevében tettem fel.

Simon Sándor

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Franto írta:

    Gratulálok az ötlethez, nagyszerű kezdeményezés!

    Hozzászólás ideje: 2009. december 8. 20:39

HOZZÁSZÓLÁS