2024. március 19. kedd

Szent Lászlós öregdiákokat keresünk

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2020. február 4.

Képtalálatok a következőre: kőbányai szent lászló gimnázium"A cím rögtön pontosításra szorul. Ugyanis azon túl, hogy a Szent László Gimnáziumban tanultak, a keresésnél szempont az is, hogy a Fradiban sportoltak.

Levelet kaptunk. Hála Istennek ez nem a fehér holló kategória, gyakran előfordul. Az említett levél írója a kőbányai Szent László Gimnázium Öregdiák Baráti Körének tagja, Hertelendy László. Van ennek a gimnáziumnak egy időről időre megújuló kiadványa, amely a “Szent Lászlósok voltunk” címet viseli. Szerepelt ebben a kiadványban már Kökény Bea, Pádár Ildikó és Szabics Imre is. Hertelendy László azt gondolja, nem csak ők jelentik a kapcsot a Szent László Gimnázium és a Ferencvárosi Torna Club között. Az volt a kérése, hogy az FTC Baráti Köre is támogassa abban, hogy felkutasson ilyen öregdiákokat.

Örömmel adunk helyt kérésének, ezért született a jelen bejegyzésünk. Kérjük azon egykori és mai sportolóinkat, akik a Szent László Gimnáziumban tanultak és tanulnak, hogy jelentkezzenek. Megtehetik ezt akár a jelen bejegyzés alatti hozzászólásban, akár külön nekünk írt emailben, egy a lényeg, adjanak valami elérhetőséget, hogy összekapcsolhassuk őket a leendő Szent Lászlós emlékkönyv készítőivel. Az is segítség lenne, ha valaki tud ilyen fradista sportoló, egykori Szent Lászlósról, az ugyancsak jelezné nekünk, hogy megkereshessük.

Mindenkinek köszönjük a segítségét.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS